Σπίτι > Σχετικά με εμάςXIAMEN FORTOP IMP & EXP, Ltd ιδρύθηκε το 2010 στο Xiamen, Fujian, είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και την εξαγωγή των γεωργικών προϊόντων.


fortop.jpg

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη σύγχρονη γεωργική επιστήμη και τεχνολογία ως κέντρο, υποστηρίζοντας την καινοτομία και την ανάπτυξη, την επιστημονική καλλιέργεια και την αποτελεσματική διαχείριση ως βάση.


Μπορούμε να παρέχουμε υγιεινά, νόστιμα και θρεπτικά τρόφιμα , αλλά και να προσφέρουμε επιστημονικά.

Όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο,

δεν έχει σημασία πόσο είναι το κλίμα της θέσης σας,

δεν θέλετε να αγοράσετε ή να αναπτύξετε υγιεινά, νόστιμα, θρεπτικά τρόφιμα, σας καλωσορίζουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.


Η τεχνολογία και ο εξοπλισμός θερμοκηπίου μας μπορούν να σας προσφέρουν τη φύτευση με διαφορετικές ποικιλίες σε διαφορετικά κλίματα.

Πάρτε μανιτάρια για παράδειγμα, μπορούμε να προμηθεύσουμε

Μανιτάρι Θερμοκήπιο - Μανιτάρι Spawn - Τεχνική καθοδήγηση - Φρέσκα μανιτάρια - Κονσερβοποιημένα μανιτάρια - Αποξηραμένα μανιτάρια - Μανιτάρια σε σκόνη.
Με υγιείς και σταθερές πρώτες ύλες, μπορούμε να προσφέρουμε FRESH ΤΡΟΦΙΜΑ, CANNED ΤΡΟΦΙΜΑ, ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΟ POWDER και ούτω καθεξής,

με καλή ποιότητα και ισχυρή ανταγωνιστικότητα της αγοράς όλο το χρόνο.
Διαθέτουμε τεχνολογία επιστημονικής φύτευσης, πλούσια εμπειρία για την επεξεργασία τροφίμων , την αποθήκευση και τη μεταφορά .
Τα προϊόντα μας εξάγονται σε όλο τον κόσμο, και λαμβάνουν καλή φήμη για άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση από τους πελάτες μας.

Καλωσορίζουμε τους εγχώριους και ξένους πελάτες να διαπραγματευτούν τη συνεργασία και την αμοιβαία ανάπτυξη μαζί μας.