Πάγωμα αποξηραμένα Tofu, διατροφή και υψηλής ποιότητας FD Tofu για στιγμιαία σούπα

FD Tofu * πληροφορίες για το προϊόν: * χαρακτηριστικά γνωρίσματα:---όχι τηγανητό, δεν είναι διογκωμένο, χωρίς τεχνητές χρωστικές, χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα---γλουτένη δεν---μόνο Πάρτε μακριά νερό---διατηρεί τέλεια τα γεγονότα διατροφή των φρέσκων λαχανικών. * Λειτουργίες του τόφου: στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, tofu είναι σωστή...

Λεπτομέρειες προϊόντος

FD Tofu

* Πληροφορίες προϊόντος:

Όνομα προϊόντος

Πάγωμα αποξηραμένα Tofu

Προέλευση

Κίνα

Τύπο επεξεργασίας

Λυοφιλίωσης (FD)

Υλικό

Τόφου

Σχήμα

Φέτες/ταινίες/ζάρια

Αγνότητα

100%

Υγρασία

5%

Συσκευασία

PE τσάντα + το χαρτοκιβώτιο ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών

Διάρκεια ζωής

24 μήνες

MOQ

500KGs

* Χαρακτηριστικά:

---δεν τηγανητό, δεν είναι διογκωμένο, χωρίς τεχνητές χρωστικές, χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα

---χωρίς γλουτένη

---μόνο απομακρύνει το νερό

---τέλεια διατηρούν τη διατροφή τα πραγματικά περιστατικά της φρέσκα λαχανικά.

* Λειτουργίες του τόφου:

Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, tofu είναι κατάλληλη για εκείνους που είναι αδύναμο, υποσιτισμένο, ανεπάρκεια αίματος και του qi? είναι κατάλληλο για παλιά, λεπτό ή αλλιώς? κατάλληλο για εκείνους με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος στο αίμα, υψηλή χοληστερόλη, το υπερβολικό βάρος και με σκληρυμένα αιμοφόρα αγγεία; κατάλληλο για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη; για τις μητέρες με χαμηλή μητρικό γάλα εφοδιασμού· για παιδιά και νέους ενήλικες? για όσους με φλεγμονή του αναπνευστικού συστήματος, φλέγμα, άσθμα και βήχα. Tofu είναι επίσης κατάλληλο για τους ανθρώπους της παλιάς εποχής? Συνιστάται να τρώνε με αλισίβα, δεδομένου ότι το τόφου περιέχει κυστεΐνη, η οποία μπορεί να επιταχύνει την αποτοξίνωση από το αλκοόλ στο σώμα, και μειώνει τη ζημιά που γίνεται στο ήπαρ, προστασία του ήπατος.

Tofu είναι σχετικά υψηλή σε πρωτεΐνες, περίπου κατά 10,7% για επιχείρηση tofu και 5,3% για μαλακό andquot; silkenandquot? τόφου με περίπου 5% και 2% λιπαρά αντίστοιχα ως ποσοστό του βάρους.

Εξεταστική

You Might Also Like