Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

32 φρούτα βοηθά στην μακροζωία φρούτα κάθε μέρα είναι πραγματικά τα προϊόντα» υγεία»

Mar 05, 2016

«Είμαστε άνθρωποι που μελετά τη διατροφή, τρώνε φρούτα κάθε μέρα, τα φρούτα είναι το πραγματικό «υγεία προϊόντα».» Νοσοκομείο Πεκίνο Xuanwu Αναπληρωτής Διευθυντής Τμήματος διατροφής Li Ying είπε στους δημοσιογράφους ότι τα φρούτα είναι βιταμίνες, ανόργανα άλατα, φυτικές ίνες και σημαντικές πηγές βιοδραστικών ουσιών που μπορούν να διεγείρουν την κινητικότητα του γαστρεντερικού σωλήνα και την έκκριση των πεπτικά υγρά, αύξηση της όρεξης και βοηθούν την πέψη και πρόληψη του διαβήτη. Τρώγοντας τα φρούτα είναι πολλά γνωστά οφέλη.

Πρόληψη του καρκίνου. Li Ying επεσήμανε ότι τρώτε περισσότερα φρούτα και λαχανικά, αυξημένη πρόσληψη διαιτητικών ινών, μπορεί σημαντικά μείωση του κινδύνου από καρδιαγγειακά και εγκεφαλικά νοσήματα και να μειώσει το κίνδυνο καρκίνου του στόματος, στομάχι, του παχέος εντέρου και άλλων καρκίνων.

Επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου. Μελέτες από το κινέζικο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ έδειξε ότι τα δύο πορτοκάλια την ημέρα θα επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου.

Τη βελτίωση της γονιμότητας. Ινδία Εθνικό Ιατρικό Σύλλογο μελέτη διαπίστωσε ότι τα φρούτα όπως τα καρπούζια, σταφύλια, ντομάτες είναι πλούσια σε λυκοπένιο, 30 άνδρες στείρα προστίθεται σκόπιμα αργότερα, σπερματικό επίπεδο και η ποιότητα σηµαντικά.

Φέρτε την καλή διάθεση. Νέα Ζηλανδία Πανεπιστήμιο του Οτάγκο μελέτη δείχνει ότι τα φρούτα είναι πλούσια σε βιταμίνη c, ευνοϊκό για το νευροδιαβιβαστή ντοπαμίνη, μπορεί να βοηθήσει, ανεβάζουν τη διάθεση, να αποτρέψει την κατάθλιψη.