Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Είναι καλύτεροι οι κόκκοι καφέ;

Aug 31, 2018
Organic Coffee Beans

Πώς να διαπιστώσετε εάν πρόκειται για βιολογικό καφέ;

1. Οι κόκκοι καφέ φρεσκοκομμένοι διακρίνονται ευκολότερα. Το μέγεθος και η εμφάνιση των οργανικών και τακτικών κόκκων καφέ δεν είναι πολύ συνεπείς και οι κόκκοι καφέ που παράγονται με βιολογικό τρόπο είναι σχετικά μικροί.

2. Αφού οι κόκκοι του καφέ έχουν βαθμολογηθεί με λεπτό τρόπο, είναι δύσκολο να τις ξεχωρίσετε από την εμφάνιση. Είναι απαραίτητο να γίνει διάκριση όσον αφορά τη γεύση. Οι βιολογικοί κόκκοι καφέ είναι λίγο πιο αρωματικοί από τον καφέ της ίδιας ποικιλίας και με τον ίδιο τρόπο.

Οργανικοί κόκκοι καφέ είναι ο καφές που δεν χρησιμοποιεί συνθετικά φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα ή χημικά λιπάσματα κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Αυτοί οι τρόποι καλλιέργειας καφέ συμβάλλουν στη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος και στη διατήρηση της καθαρότητας των υπόγειων υδάτων. Μετά τη συγκομιδή του καφέ, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα βιολογικά πιστοποιημένο εργοστάσιο ψησίματος για να επεξεργαστείτε τους κόκκους καφέ. Ο βιολογικός καφές είναι φτιαγμένος από κόκκους καφέ που καλλιεργούνται στη σκιά. Αν και η μέθοδος φύτευσης στη σκιά δεν είναι υψηλή, η ποιότητα μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του καλύτερου καφέ. Αυτό συμβαίνει επειδή κάτω από τη σκιά του δέντρου μπορεί να επιβραδυνθεί η ωρίμανση του δέντρου καφέ, δίνοντας στον καφέ πλήρη ανάπτυξη, καθιστώντας το να περιέχει πιο φυσικά συστατικά, καλύτερη γεύση και λιγότερη καφεΐνη.