Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Οφέλη από τον αποξηραμένο με κατάψυξη ανανά

Apr 23, 2018

  Ο λιωμένος ξηρός ανανάς είναι τόσο υγιεινός και νόστιμος. Είναι απλά πραγματικοί ανανάδες χωρίς πρόσθετα γλυκαντικά ή συντηρητικά. Μια εξαιρετική πηγή βιταμινών, ενζύμων και αντιοξειδωτικών, ο ξηρανθείς με ψύξη ανανά είναι ένα θρεπτικό σνακ. Το παγωμένο ανανά είναι καλό για την υγεία μας.

1. Εξαλείψτε το οίδημα

Διαλύει ινώδες και θρόμβους αίματος που δεσμεύονται στους ιστούς, βελτιώνει την τοπική κυκλοφορία του αίματος και εξαλείφει τη φλεγμονή και το οίδημα.


2. Χάστε βάρος

Το μυστικό της απώλειας βάρους ανανά βρίσκεται στον πλούσιο χυμό του, που μπορεί να καταπραΰνει αποτελεσματικά το λίπος. Μπορεί να τρώει αποτελεσματικά ανανά ή να πίνει χυμό ανανά στο φαγητό κάθε μέρα, αλλά δεν πρέπει να είναι υπερβολικό ή να τρώει ακατέργαστο ανανά ακατέργαστο. Το πρώτο είναι να μειώσετε τη γεύση. Τόνωση του στοματικού βλεννογόνου. Δεύτερον, είναι εύκολο να παράγεται βρομελίνη, και οι άνθρωποι που είναι αλλεργικοί σε αυτή την πρωτεάση θα έχουν συμπτώματα όπως κνησμό του δέρματος.


3. Βοηθήστε την πέψη, προωθήστε την όρεξη

Με πέψη στομάχου, διάρροια σπλήνα, Qingwei σβήνουν τη δίψα τους. Το ελκυστικό άρωμα του ανανά προέρχεται από τον βουτυλεστέρα στη σύνθεση του, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την τόνωση της έκκρισης σάλιου και την προώθηση της όρεξης.


4. Για να λιπαίνετε, καθαρίστε το στομάχι

Τα πρωτεολυτικά ένζυμα που περιέχονται στον ανανά μπορούν να αποσυνθέσουν την πρωτεΐνη και να βοηθήσουν στην πέψη. Είναι ένα πολύ κατάλληλο φρούτο για τους σύγχρονους ανθρώπους που τρώνε για πολύ καιρό πολύ κρέας και λιπαρά τρόφιμα.


5. Ομορφιά

Προστατεύει το σκασμένο δέρμα και θρέφει τη λάμψη των μαλλιών, ενώ εξαλείφει την ένταση του σώματος και ενισχύει την ανοσία του σώματος.


6. Υγειονομική περίθαλψη

Προωθήστε τα ένζυμα κυκλοφορίας του αίματος, τα οποία μπορούν να μειώσουν την αρτηριακή πίεση, να αραιώσουν τα λιπίδια του αίματος, να τρώνε ανανά, να αποτρέψουν την εναπόθεση λίπους.


7. Εξαλείψτε τα κρυολογήματα

Ο πυρετός, ο βήχας και ο πονόλαιμος είναι τα πιο εμφανή συμπτώματα του κρυολογήματος. Εκτός από το να βρίσκεται στο κρεβάτι και να ηρεμεί ήσυχα, μπορεί να θέλετε να έχετε ένα ποτήρι φρέσκο χυμό ανανά. Έχει αποτέλεσμα ψύξης και μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τον βρόγχο.


8. Διουρητικό

Κατάλληλη κατανάλωση νεφρίτιδας, οι ασθενείς υπέρτασης ωφελούν.


freeze dried pineapple.png