Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Κονσέρβες οφέλη abalone

Jan 23, 2018


1. Abalone είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, υπάρχουν επίσης περισσότερες θρεπτικές ουσίες όπως ασβέστιο, σίδηρο, ιώδιο και βιταμίνη Α και άλλα θρεπτικά συστατικά.

2. Το Abalone είναι ακόμη πιο θρεπτικό από τα αυστραλιανά καρύδια.

3. Το Abalone μπορεί να ρυθμίζει την έκκριση επινεφριδίων και έχει αμφίδρομη δράση στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.canned abalone, abalone.jpg


Το κονσερβοποιημένο abalone είναι ο συνηθέστερα χρησιμοποιούμενος τύπος abalone, εκτός από το ότι η ποιότητα δεν είναι κακή, εξοικονομώντας χρόνο και βολικό είναι η μέγιστη δύναμή του και οι άνθρωποι μπορούν να το πάρουν απευθείας στο στόμα ή να το μαγειρέψουν. Όπως κονσέρβες abalone θα μαγειρεύουν όλο και πιο παλιά, έτσι δεν μαγειρεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνιστάται η τοποθέτηση του δοχείου σε ζεστό νερό.

Όταν αγοράζετε κονσερβοποιημένα αυγά, θα πρέπει να προσέξετε την ημερομηνία παρασκευής του και θα πρέπει να καταναλώνονται μέσα στο ράφι. Μην αποστραγγίζετε τελείως τη σούπα μετά το άνοιγμα της κονσέρβας, διότι εάν δεν είναι δυνατόν να καταναλωθεί μία φορά, το αφρόνι μπορεί να εμποτιστεί στη σούπα, να σφραγιστεί και να αποθηκευτεί σε κρύα αποθήκη για να αποφύγει το στέγνωμα, τη γήρανση και την απώλεια της αρχικής γεύσης . Ωστόσο, ο καλύτερος χρόνος για να αποθηκεύσετε περισσότερες από 5 ημέρες.