Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Σαλάτα από μανιτάρια κινεζική ξύλο αυτί

Mar 01, 2018

Μανιτάρια αυτί ξύλο, ή Auricularia poytricha, είναι μερικές φορές γνωστό ως μαύρο μύκητα, ξύλο αυτί, σύννεφο αυτί, ο Ιούδας αυτί ή αυτί δέντρο. Είναι ένα μανιτάρι που είναι σκούρο καφέ έως μαύρο και εγγενές στην Ασία και ειρηνικό κάποια νησιά με υγρά κλίματα. Είναι συχνά χρησιμοποιείται στην ασιατική μαγειρέματος και νόστιμα με γεύση πλούσια & ομαλή. Είναι ένα ευεργετικό βότανο, βοηθώντας με θέματα υγείας από τη θεραπεία, πνεύμονες, στομάχι και συκώτι, σύμφωνα με την Insititue της κινεζικής ιατρικής. 

Στην Κίνα, οι άνθρωποι επιθυμούν να χρησιμοποιούν ξύλο αυτί μανιτάρι στην καθημερινή διατροφή, χρησιμοποιούνται για ανακατεύετε-πατάτες κρέας, σούπα, κρύο πιάτο ως σαλάτα. Σαλάτα από μανιτάρια ξύλο αυτί είναι ένα κρύο πιάτο πολύ εύκολο και δημοφιλές κινεζική πλευρά. Ενδεχομένως απολαμβάνει το υψηλότερο ποσοστό παραγγελία στα κινέζικα εστιατόρια. Σας αρέσει το σκούρο φαγητό — ξύλο αυτί μανιτάρια;

Εδώ θα ήθελα πολύ σαν να μοιραστούν το receip ως εξής:


Συστατικά:

Αποξηραμένα ξύλο αυτί μανιτάρι 15g (μπορεί να πάρει περίπου 120g 150g - aftersoaking στο νερό)

1/2 κρεμμύδι μεσαίο μέγεθος (κομμένα σε λεπτές φέτες)

Μία φρέσκια κόκκινη πιπεριά (κομμένες σε λεπτές φέτες)

Ένα φρέσκο πράσινο πιπέρι (κομμένα σε λεπτές φέτες)

ελαφριά σάλτσα σόγιας 2 κ.σ.

οσφυϊκή χώρα 1 κουταλιά της σούπας μαύρο ξίδι

  • σκόρδο 2 γαρίφαλων, έσπασαν

    1/2 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο

  • πρέζα αλάτι αν χρειάζεται

  • Οδηγίες:

  • Πρώτο βήμα: ενυδατώνει το ξηρό ξύλο αυτί μανιταριών σε ζεστό νερό για περίπου 30 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το ater και να γίνει μαλακό. Δάκρυ μεγάλα κομμάτια σε μέγεθος δάγκωμα και αφαιρέστε τα αμμώδη άκρα και, στη συνέχεια, μαγειρέψτε το μανιτάρι ξύλινο αυτί σε βραστό νερό για 2-3 λεπτά. Και στη συνέχεια εμποτισμού ξύλου αυτί μανιτάρι σε κρύο νερό για να δροσίσει κάτω.

  • Δεύτερο βήμα: Ανακατεύουμε όλα μαζί σε ένα πιάτο, είναι έτοιμο να φάει.

  • wood ear mushroom recipe.jpg