Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Chongqing άνοιξη απόδραση χειμώνα φράουλα τιμές υψηλότερες σε ζήτηση

Mar 05, 2016

Τις τελευταίες ημέρες, τις καιρικές συνθήκες, συνέχισε να βελτιώνεται, σεζόν άνοιξη διάλειμμα, Chongqing dazu επαρχία φράουλα πάρκο ανάψουν έτσι την επιχείρηση. Επισκέφθηκα κάποια Φράουλα έμαθε ότι τρέχον χειμερινό φράουλα (φράουλας) πάρει η τιμή στα 20-50 Yuan/kg, σε σύγκριση με ένα χρόνο νωρίτερα, περίπου το 10%.

Έχει αναφερθεί ότι η περιοχή χτίστηκε πρόσφατα έναν αριθμό πεδίων φράουλα, σχηματίζοντας μια κορυφογραμμή κορυφή, τρεις δίσκους, στα ύψη, Zhi feng, Κολωνία νερό και πολλά στρέμματα φράουλας χειμώνα βάσης στους δρόμους της πόλης.

«Χειμώνα φράουλα επιλέγοντας συνήθως διαρκεί από το Νοέμβριο μέχρι τον Μάιο του επόμενου έτους, αλλά το κρύο καιρός στις αρχές της δεκαετίας, ώριμες φράουλες σιγά-σιγά, οι περισσότεροι τουρίστες δεν θέλουμε να βγούμε έξω.» Οδός Zhi Feng» όλα τα κόκκινα «φράουλα πλοίαρχος Zhou Biao είπε ο συγγραφέας, χειμώνα φράουλες μπορεί να πάρει τρία, τα πρώτα ποσοστά παραγωγής είναι υψηλότερο, δύο ή τρεις παρτίδες παραγωγής υψηλότερη τιμή ανά κιλό χαμηλότερη από την πρώτη παρτίδα των 10 γιουάν. Είναι τώρα η δεύτερη παρτίδα των φραουλών χειμώνα πολύ ώριμων, ωστόσο, κάτω από την επίδραση του χιονιού φέτος, τη δεύτερη παρτίδα παραγωγής φράουλας το χειμώνα, έτσι το μεγάλο Φράουλα κορίτσι, Zhang Ji, μεθυσμένος άντρας, falandi και άλλες ποικιλίες του χειμώνα φράουλα επιλέγοντας τιμές παρέμειναν στο 20-50 Yuan/kg, το 10% από το ένα έτος ή έτσι.

Επιπλέον, η χιονόπτωση για την τακτική «άνοιξη φράουλα» επηρέασε την ανάπτυξη. Προβλέπεται ότι οι φράουλες κατά την άνοιξη στην αγορά θα καθυστερήσει φέτος από σχεδόν μισό μήνα, μέχρι το τέλος Απριλίου να αναγράφονται.