Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Μαύρο τσάι μείωση του λίπους;

Feb 06, 2018
black tea.jpg

1. η καφεΐνη για να βελτιώσετε την αποδοτικότητα καυσίμου

Μαύρο τσάι περιέχει καφεΐνη, αυτό μπορεί να σπάσει το λίπος, θα εξαλειφθεί η συσσώρευση σωματικού λίπους στο αίμα, έτσι θα βελτιώσει το λίπος καύση όταν άσκηση. Η καφεΐνη έχει επίσης διουρητικές επιδράσεις, μπορεί να τόνωση των νεφρών, διαστείλει τα σκάφη αίματος, ενισχύσουν μεταβολισμό του νερού, απαλλαγή η περίσσεια του νερού και τα παλαιά απόβλητα. Η καφεΐνη μπορεί επίσης ενεργοποίηση γαστρική έκκριση, την προώθηση της πέψης, αλλά τα άτομα με κακή στομάχι πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην υπερδοσολογία

 

2. Thearubigins, θεαφλαβίνες να ζεσταθεί

Μετά τη διαδικασία ζυμωμένο τσάι μαύρο, το αρχικό κατεχίνες οξειδώνονται, μετατρέπεται σε thearubigins και οι θεαφλαβίνες, μπορεί να ζεσταθεί το σώμα, και έχουν μια καλή προληπτική επίδραση στην καρδιαγγειακή νόσο και γλυκό-πράσινο γλυκό θερμοκρασίας, δεν είναι στο στομάχι του βάρος ώστε να βαρύ, αλλά το τσάι είναι ακόμα ενοχλητικό, έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ.

 

Ελαττώματα:

1. πόσιμο μαύρο τσάι τη νύχτα, η καφεΐνη στο τσάι μαύρο θα προκαλέσει πονοκέφαλο, νευρικό, είναι δύσκολο να κοιμηθείτε.

2. μαύρο τσάι είναι ζεστό τσάι, έπαιξε το ρόλο της ζεστή στομάχου, και δεν είναι κατάλληλο για το στομάχι θερμότητας άτομα.