Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Λειτουργία του σκοτεινού τσαγιού

Jan 02, 2018

Η κύρια λειτουργική συνιστώσα του σκοτεινού τσαγιού είναι οι ενώσεις πολυσακχαριτών του τσαγιού, οι ενώσεις αυτές είναι το ιατρικό επάγγελμα που μπορεί να ρυθμίσει το μεταβολισμό του σακχάρου στο σώμα (πρόληψη και θεραπεία του διαβήτη), να μειώσει την αρτηριακή πίεση, να καταπολεμήσει την θρόμβωση, να προλάβει τη θρόμβωση και να βελτιώσει την ανοσία.

Τα κύρια συστατικά της σούπας σκούρου τσαγιού είναι οι θεαφλαβίνες και οι καρβιμίνες, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι θεαβλαβίνες δεν είναι μόνο ένας αποτελεσματικός παράγοντας δέσμευσης ελεύθερων ριζών και αντιοξειδωτικών, αλλά έχει και αντικαρκινικό, αντι-μεταλλαγμένο, αντιβακτηριακό και αντι-ιό. καρδιοεγκεφαλοαγγειακές παθήσεις, θεραπεία διαβήτη και άλλες φυσιολογικές λειτουργίες.

Τα ορυκτά στοιχεία του τσαγιού συγκεντρώνονται κυρίως σε ώριμα φύλλα, μίσχους, στελέχη, πρώτες ύλες εξόρυξης μαύρου τσαγιού, παλαιότερες, το περιεχόμενο ορυκτών στοιχείων υψηλότερο από άλλα τσάγια. Μεταξύ αυτών, το φθορίδιο έχει προφανές θεραπευτικό αποτέλεσμα στην πρόληψη της τερηδόνας και την πρόληψη και θεραπεία της γεροντικής οστεοπόρωσης. Το σελήνιο μπορεί να διεγείρει την παραγωγή ανοσοποιητικών πρωτεϊνών και αντισωμάτων και να ενισχύσει την αντίσταση του ανθρώπινου σώματος στην ασθένεια και έχει αξιοσημείωτη επίδραση στη θεραπεία της στεφανιαίας νόσου και στην αναστολή της εμφάνισης και ανάπτυξης καρκινικών κυττάρων.

Το σκοτεινό τσάι ή τα ποτά για την υγεία με χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη (πρώτες ύλες, υψηλή ωριμότητα, ψησίματα και άλλοι παράγοντες), και το Coke και άλλα τσάγια, το σκοτεινό τσάι δεν επηρεάζει τον ύπνο.

dark tea2.jpeg