Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Οφέλη για την υγεία του Dark Tea (Hei Cha)

Dec 21, 2017
 • Συμπληρώστε τη διατροφική θρεπτική ουσία
  Το Dark Tea (Hei Cha) περιέχει πλούσια θρεπτικά συστατικά, κυρίως βιταμίνες και μέταλλα, καθώς και πρωτεΐνες, αμινοξέα, ουσίες σακχάρων.

 • Βοηθήστε την πέψη, το λιπαρό διάλυμα, καθιστά την εντερική οδό απρόσκοπτη
  Το σκοτεινό τσάι (Hei Cha) πλούσιο σε καφεΐνη, βιταμίνες, αμινοξέα, φωσφολιπίδια κ.α. βοηθά στην πέψη του οργανισμού, ρυθμίζει το μεταβολισμό του λίπους, διεγείρει την καφεΐνη, μπορεί επίσης να ενισχύσει την έκκριση όγκου γαστρικού χυμού, ενισχύοντας έτσι την όρεξη και βοηθώντας την πέψη

 • Μείωση λιπιδίων, απώλεια βάρους, μαλάκυνση των ανθρωπίνων αιμοφόρων αγγείων, πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων
  Το Dark Tea (Hei Cha) μπορεί να μειώσει το λίπος στο αίμα και τον ρόλο της υπεροξειδάσης.

 • Αντι-οξείδωση, αντιγήρανση, μακροζωία
  Το Dark Tea (Hei Cha) δεν είναι μόνο πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως οι κατεχίνες, οι χρωστικές του τσαγιού, τα φλαβονοειδή, η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε, η α-καροτίνη κλπ., Αλλά περιέχει επίσης μεγάλες ποσότητες ιχνοστοιχείων, όπως ο ψευδάργυρος, το μαγγάνιο, ο χαλκός (σύνθεση SOD των στοιχείων) και το σελήνιο (GSHPX η σύνθεση των στοιχείων) και ούτω καθεξής. Οι κατεχίνες, οι θεαφλαβίνες, οι πολυσακχαρίτες της αλανίνης και του τσαγιού, ιδιαίτερα το πιο περίπλοκο περιεχόμενο των φλαβονοειδών και έχει έτσι τη λειτουργία της αντι-οξείδωσης, καθαρίζοντας τις ελεύθερες ρίζες και καθυστερώντας τη γήρανση των κυττάρων.

 • Αντικαρκινικό, αντι-μεταλλαξιογόνο
  Η μελέτη που έγινε από το Hunan Agricultural University για το Dark Tea με ένα μοντέλο του κυττάρου όγκου SGC7901 που υιοθετεί τεχνολογία αιχμής υψηλής διαλογής, έχει αποδείξει ότι ο Hei Cha έχει σημαντικό ανασταλτικό αποτέλεσμα στα κύτταρα όγκου.

 • Αντιυπερτασικό
  Έχει αναφερθεί εδώ και καιρό ότι το τσάι έχει έναν ρόλο της μείωσης της αρτηριακής πίεσης. Πρόσφατα, οι Ιάπωνες ανέφεραν ότι το αανίη, ένα μοναδικό αμινοξύ, μπορεί να ενεργοποιήσει ντοπαμινεργικούς νευρώνες, παίζοντας ανασταλτικό ρόλο στην αρτηριακή πίεση. Επιπλέον, οι κατεχίνες και η καφεΐνη στο τσάι μπορούν να χαλαρώσουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και να αυξήσουν την αποτελεσματική διάμετρο των αιμοφόρων αγγείων μειώνοντας την αρτηριακή πίεση μέσω αγγειοδιαστολής.

 • Για τη βελτίωση του μεταβολισμού των υδατανθράκων, τη μείωση του σακχάρου στο αίμα, τον έλεγχο του διαβήτη
  Το σύμπλοκο πολυσακχαριτών τσαγιού στο Dark Tea είναι το κύριο συστατικό που μειώνει το σάκχαρο του αίματος. Το σύμπλοκο πολυσακχαρίτη τσαγιού που συνήθως αναφέρεται ως πολυσακχαρίτης τσαγιού, είναι ένα σύμπλεγμα το οποίο αλλάζει σε μείγμα. Μελέτες έδειξαν ότι η Hei Cha έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυσακχαρίτη τσαγιού σε σύγκριση με τα άλλα είδη τσαγιού . Ο πολυσακχαρίτης του τσαγιού στο σκοτεινό τσάι είναι πιο δραστήριος από αυτό των άλλων τύπων τσαγιού . Είναι επειδή η αλυσίδα σακχάρου και πεπτιδική αλυσίδα με σχετικά μικρό μήκος που σχηματίζεται από γλυκοσιδάση, πρωτεάση, υδρολάση σε τσάι που έχει υποστεί ζύμωση απορροφάται πιο εύκολα και είναι πιο δραστική από εκείνη μεγαλύτερης διάρκειας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Hei Cha υπερέχει κάθε άλλο τσάι στη μείωση του σακχάρου στο αίμα.

 • Βακτηριοκτόνο, αντιφλεγμονώδες
  Οι θεαφλαβίνες και οι καρβιμίνες είναι τα κύρια συστατικά που κάνουν το χρώμα της έγχυσης Hei Cha. Μελέτες διαπίστωσαν ότι οι θεαβαβίνες δεν είναι μόνο ένας αποτελεσματικός καθαριστής ελεύθερων ριζών και αντιοξειδωτικά, αλλά επίσης έχει αντιβακτηριακή επίδραση για τα βακτηρίδια botulin botulinum, εντερικό Bacteroides, Staphylococcus aureus, καψιδιακά βακτηρίδια, Bacillus cereus. Επιπλέον, έχει ανασταλτική επίδραση στους ιούς της γρίππης των δαμαλίδων, του ροταϊού και του εντεροϊού σε κάποιο βαθμό.

 • Αποτοξίνωση, διουρητικό για τη μείωση της δηλητηρίασης από τον καπνό και το οινόπνευμα
  Η καφεΐνη στο σκοτεινό τσάι αυξάνει την έκκριση των ούρων, βοηθώντας το φιλτράρισμα του νερού στα ούρα μέσω των νεφρών. Ταυτόχρονα, η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει τόσο στην εκροή ούρων όσο και στην απογοήτευση με την τόνωση της ουροδόχου κύστης. Εν τω μεταξύ, οι πολυφαινόλες τσαγιού στο Hei Cha όχι μόνο μπορούν να κατακρημνίσουν τη νικοτίνη και να την εκκρίνουν με τα ούρα, αλλά μπορούν επίσης να καθαρίσουν τις ελεύθερες ρίζες στον καπνό και να μειώσουν τις τοξικές επιδράσεις του καπνού στην ανθρώπινη υγεία. Επιπλέον, οι πολυφαινόλες τσαγιού μπορούν να απορροφούν αποτελεσματικά τα βαρέα μέταλλα, ανακουφίζοντας τις τοξικές επιδράσεις των βαρέων μετάλλων.