Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Υγεία αξία της Αλόης

Jan 26, 2018

Η αλόη περιέχει 75 είδη στοιχείων, τα οποία είναι σχεδόν εντελώς συμβατά με τις ουσίες που χρειάζονται τα ανθρώπινα κύτταρα και έχουν προφανή αξία για την υγεία. Ονομάζονται "μαγικά φυτά" και "κουτιά οικογενειακής ιατρικής" από τους ανθρώπους.


Αντι γήρανση

Η βλεννίνη αλλοίνης (βλεννίνη, δηλαδή, η πρωτεΐνη) βασίζεται σε αρορράνιο Α Baloe mannanaloetin και άλλους πολυσακχαρίτες ως το βασικό συστατικό της βλέννας είναι η πρόληψη της γήρανσης των κυττάρων και της θεραπείας της χρόνιας αλλεργίας ως σημαντικού συστατικού. Η βλεννίνη υπάρχει στους μύες του σώματος και στον γαστρεντερικό βλεννογόνο κλπ., Έτσι ώστε η ελαστικότητα των ιστών, εάν η έλλειψη υγρού, των μυών και των βλεννογόνων θα χάσει την ελαστικότητα και την άκαμπτη γήρανση. Τα κύτταρα που σχηματίζουν το σώμα, αν η βλεννίνη δεν είναι αρκετή, τα κύτταρα σταδιακά εξασθενίζουν και χάνουν την ικανότητα να υπερασπίζονται τα μικρόβια και τους ιούς. Επιπλέον, υπάρχει ισχυρή βλέννα, ισχυρή ουσία.


Προώθηση της επούλωσης

Στο πίσω μέρος των αρουραίων με τραυματική αλόη μπορεί να προωθηθεί η θεραπεία, ο τεχνητός επιπεφυκότα της αλόης μπορεί να συντομεύσει τις ημέρες θεραπείας. Το παρασκεύασμα χυμού αλόης βέρα έχει προστατευτικά αποτελέσματα στις πληγές του δέρματος, τα εγκαύματα και την τοπική ακτινοβόληση με ακτίνες Χ.


Εντατική κυκλοφορία του αίματος

Aloe vera στο κιτρικό ασβέστιο και άλλες καρδιακές, προάγουν την κυκλοφορία του αίματος, μαλακώνουν τη σκλήρυνση των αρτηριών, τα χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης, ο ρόλος της τριχοειδούς επέκτασης, η κυκλοφορία του αίματος, μειώνουν τη χοληστερόλη, μειώνουν το βάρος στην καρδιά, καθαρό αίμα Στην "τοξίνη".


Ανοσοποιητικό και αναγεννητικό

Aloe A, τραυματικές ορμόνες και γλυκοπρωτεΐνη (Ke-2) με ιογενή λοίμωξη, προάγουν την επούλωση των πληγών και αποκαθιστούν τον ρόλο της αντιφλεγμονώδους αποστείρωσης, ενδοθερμικής διόγκωσης, μαλακώνουν το δέρμα, διατηρούν τη λειτουργία της κυτταρικής βιωσιμότητας, curdlan. δραστηριότητα.