Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Πώς λευκό φασόλι νεφρών σκόνη να χάσουμε το βάρος σας;

Dec 15, 2017

Άνθρωποι μπορούν πάντα βρίσκουν χάνοντας βάρος δύσκολη και ματαιώνοντας. Κάποια φυσικά συμπληρώματα όπως σκόνη Λευκή φασόλια νεφρών μπορεί να είναι καλή για το βάρος απώλεια, βοηθώντας να αλλάξετε πώς το σώμα μεταβολίζει τα τρόφιμα που τρώμε. Λευκό φασόλι νεφρών εκχύλισμα χρησιμοποιείται ως ένα φυσικό, μη διεγερτικό συστατικό διατροφής και συμπληρώματα απώλειας βάρους. Τα προϊόντα αυτά αναφέρονται ως αναστολείς απορρόφησης υδατανθράκων ή άμυλο.  Και πώς λειτουργεί; ΑςFOrtopνα σας πω:
Factory-Supply-White-Kidney-Bean-Extract-Powder.jpgΑποκλείει ένζυμα

Λευκή φασόλια νεφρών είναι μια συμπυκνωμένη πηγή το σύνθετο phaseolamin. Το βασικό όφελος της εκχύλισμα φασολιών λευκό νεφρών είναι ότι η απώλεια βάρους ενισχύσεις Phaseolamin αναστέλλοντας την παραγωγή του σώματος της άλφα-αμυλάση, ένα ένζυμο που εμπλέκεται στην πέψη των υδατανθράκων.

Μείωση των υδατανθράκων

Από την επιβράδυνση της πέψης και την απορρόφηση των υδατανθράκων, εκχύλισμα λευκού φασολιού των νεφρών μπορεί να έχουν το ίδιο όφελος για την απώλεια βάρους. Θεωρητικά, εξουσίες ενζυμική παρεμπόδιση της phaseolamin μειώνουν τον αριθμό των θερμίδων που βασίζονται στους υδατάνθρακες που απορροφούνται και μετατρέπονται σε λίπος του σώματος. Ανίκανος να διασπαστούν αμύλου σε απλούστερα σάκχαρα, το πεπτικό σύστημα αποβάλλει μερική πέψη των αμύλων κατά τη διάρκεια των κινήσεων του εντέρου.

Μείωση του γλυκαιμικού δείκτη

Επειδή εκχύλισμα φασολιών λευκό νεφρών παρεμποδίζει την απορρόφηση των υδατανθράκων και τη μετατροπή τους σε απλούστερα σάκχαρα, μπορεί να προσφέρει μια πιθανή θεραπεία για τον διαβήτη και αντιδραστική υπογλυκαιμία. Αλλοιώνοντας την ικανότητα του σώματος να αντλήσει γλυκόζη από αυτά τα τρόφιμα, phaseolin μπορεί να αποτρέψει την απότομη αιχμές σακχάρου στο αίμα και επιπλοκών που προκύπτουν.