Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Πώς να επιλέξετε το τσαγιέρα pu erh;

Nov 12, 2018
Pu Erh Tea

Πώς να προσδιορίσετε το τσάι με το pu erh;

Pu erh τσάι δεν είναι το παλαιότερο το καλύτερο, μόνο η ποιότητα του προϊόντος κάτω από τις σωστές συνθήκες αποθήκευσης, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, η ποιότητα του τσαγιού θα μετατραπεί σε "καλή" κατεύθυνση. Εάν η ποιότητα ενός προϊόντος τσαγιού δεν είναι μέχρι πρότυπη στην αρχή ή εάν δεν αποθηκευτεί σωστά στην μεταγενέστερη περίοδο, η ποιότητα του τσαγιού δεν θα είναι καλή ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι τοποθετημένη και υπάρχουν πολλά αδίστακτους πωλητές στην αγορά τσαγιού pu erh. Η κύρια μέθοδος παραποίησης / απομίμησης είναι η επιτάχυνση της γήρανσης του ακατέργαστου τσαγιού με μια υγρή αποθήκη και η δημιουργία ενός λεγόμενου "παλιού τσαγιού". Ή κάνετε τη συσκευασία του τσαγιού παλιά για να δείξει την αίσθηση της παλαιότητας. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους συνηθισμένους καταναλωτές να αναγνωρίσουν την αληθινή και ψευδή και καλή και κακή ταυτοποίηση του παλιού τσαγιού pu erh.

Εμφάνιση του τσαγιού

Η εμφάνιση του νέου τσαγιού pu erh είναι πιο φρέσκο, κυρίως κίτρινο-πράσινο, με άσπρη και έντονη γεύση. μετά από μια μακρά περίοδο οξείδωσης, η εμφάνιση του τσαγιού θα είναι τριαντάφυλλο, και το λευκό θα μετατραπεί σε κιτρινωπό καφέ.

Χαρτί περιτυλίγματος χαρτιού

Συνήθως το παλιό τσάι, το λευκό χαρτί της συσκευασίας του έχει καταστεί παρωχημένο με την πάροδο του χρόνου, το χαρτί είναι ελαφρώς κίτρινο, επομένως η ηλικία του τσαγιού pu erh μπορεί να κριθεί από το βαθμό του χαρτιού χειροποίητου υφάσματος και τη γήρανση του εκτυπωτικού . Αλλά αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως αναφορά, όχι ως απόλυτη βάση, επειδή ορισμένοι αδίστακτοι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη νοοτροπία για να συσκευάσουν τα δευτερεύοντα προϊόντα στο περιτύλιγμα της Chen Huang.