Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Πώς να επιλέξετε τον μαύρο μύκητα καλής ποιότητας;

Nov 22, 2017

Μαύρο γεύση μύκητα νόστιμο, συγκρίσιμο με τη διατροφή των ζώων, γνωστή ως "το κρέας των λαχανικών"

Η περιεκτικότητά του σε σίδηρο είναι 5 φορές από το συκώτι χοιρινού κρέατος, το οποίο μπορεί να θρέψει την ομορφιά των μαλλιών, την πρόληψη και τη θεραπεία της αναιμίας από έλλειψη σιδήρου. πλούσιο σε κυτταρίνη μπορεί να προωθήσει τη γαστρεντερική κινητικότητα και να μειώσει την απορρόφηση λίπους.

organic blackfungus.jpg

Πώς να επιλέξετε τον μαύρο μύκητα καλής ποιότητας;


Εδώ υπάρχουν τέσσερις πτυχές της δοκιμής:


Δείτε: ο μαύρος μύκητας υψηλής ποιότητας ήταν σκούρο μαύρο, ελαφρώς επεκτεινόμενο φωνητικό πτερύγιο, μαύρο και γυαλιστερό θαμπό πρόσωπο, πίσω σκούρο γκρι, χωρίς συσσώρευση. ελαφρώς μικρότερο ή μέτριο μέγεθος, μικρό όγκο του πτερυγίου αυτιού, θαμπό μαύρο αλλά θαμπό μέσο. Μικρό και κατακερματισμένο λουλούδι, όγκος αυτιού, παχύ ή άκαμπτο, ήταν το πιο γκρι ή καφέ. Ορισμένοι αδίστακτοι έμποροι χρησιμοποιούν χρωστικές ουσίες για να "επεξεργάζονται" τον μαύρο μύκητα, να το απορροφούν στο νερό και να γίνουν γρήγορα μαύροι.


Πιπίλα: Η υψηλή ποιότητα υγρασίας των μυκήτων είναι πολύ χαμηλή. Νιώστε ελαφρά στο χέρι σας και συνθλίψτε εύκολα με τα χέρια σας.


Οσμή: φρέσκο ​​μαύρο μύκητα δεν ξινό, άσχημη μυρωδιά. Αποθηκευμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των πρωτεϊνών, ο λιπώδης εκφυλισμός έχει οξυγόνο ή άλλη περίεργη οσμή. Αν το μουστάκι, αυτό είναι υγρό, εκφυλίζεται. Tremella εάν καεί γεύση, μπορεί να υπερ-ξηρανθεί κατά την επεξεργασία, αν και βρώσιμα, αλλά η ποιότητα, η γεύση είναι κακή.


Γεύση: καθαρό μύκητα, ελαφρύ γλείψιμο χωρίς μυρωδιά. Μερικοί αδίστακτοι έμποροι θα χρησιμοποιήσουν στυπτηρία, αλκαλικό νερό ή μύκητα βύθισης ζάχαρης, προκειμένου να αυξηθεί το βάρος. Αγοράστε, μπορείτε να γλείψετε τον μύκητα πίσω, εάν υπάρχει στυπτικότητα, βάση, γλυκιά, ή πικάντικη, πικάντικη γεύση, υποδεικνύοντας ότι μετά την πρόσθετη "επεξεργασία", κακή ποιότητα.