Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Στιγμιαίο τσάι πράσινο σκόνη

Nov 22, 2017

Εισαγωγή, στιγμιαίο πράσινο τσάι σε σκόνη

Επιλέγοντας αχνιστό τσάι, φιλτραρίστηκε τσάι και ψημένο τσάι από Fujian, Zhejiang και Guangxi ως πρώτη ύλη. Αυτό γίνεται αφού η διαδικασία της εκχύλισης σε χαμηλή θερμοκρασία, κρατήστε μυρωδιά, αντίστροφη όσμωση συγκέντρωση και σπρέι αποξηραμένα με χαμηλή θερμοκρασία με την σύγχρονη τεχνολογία. Μπορεί να κρατήσει ειδικό ελαφρά μυρωδιά του τσαγιού και η φρέσκια γεύση. Τώρα η εταιρεία μας μπορεί να παράγει διάφορα είδη του τσαγιού όπως το στιγμιαίο αχνιστό τσάι, στιγμιαίο φιλτραρίστηκε τσάι και μαύρο τέϊον για τις ανάγκες των πελατών για πίνουν τσάι πάγου και αγνό τσάι ποτό.

 Instant Green Tea Powder.jpg

Περιοχή εφαρμογής, στιγμιαίο πράσινο τσάι σε σκόνη

1. μπορεί να εφαρμοστεί σε ποτά φιαλών PET να κάνει διαφορετικές τσάι ποτά, ice τσάι ποτά και ποτά χυμού φρούτων. Το ποσό της εισροής είναι 0,2-0,4% σε ποτά τσαγιού και 0,15% - 0,3% σε πάγο στα ποτά τσαγιού σύμφωνα με διαφορετικές γεύσεις.

2. μπορεί να εφαρμοστεί σε στερεά τσάι ποτό σκόνες, όπως γάλακτος ποτά, τσάι λεμόνι, τσάι με γεύση Μήλου, ροδακινί τσάι και ούτω καθεξής. Το ποσό της εισροής είναι 5,0-10,0% σύμφωνα με τις διαφορετικές γεύσεις.

3. μπορεί να εφαρμοστεί σε τρόφιμα γεύση τσαγιού όπως φεγγάρι τούρτα με γεύση τσαγιούγλυκά με γεύση τσάι, μπισκότα με γεύση τσάι, παγωτό με γεύση τσαγιού και τσίχλες με τσάι γεύση. Το ποσό της εισροής είναι 5,0-10,0% σύμφωνα με τις διαφορετικές γεύσεις.

4. μπορεί να εφαρμοστεί σε υγιή τσάι, αναμειγνύονται με κάποια υγιή κινεζική ιατρική όπως το αγιόκλημα, χρυσάνθεμο, gen-seng και ούτω καθεξής να το κάνει σε υγιή τσάι. Το ποσό της εισροής είναι 5,0-10,0% σύμφωνα με τις διαφορετικές γεύσεις.

Πακέτο: Συσκευάζεται σε χαρτί τύμπανο με σακούλες Κραφτ εσωτερικό από κενό

Καθαρό βάρος: 20kg ή 25kg/τύμπανο