Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Jiangsu προτίθεται να απαγορεύσει τα μικρά εργαστήρια που παράγουν γαλακτοκομικά προϊόντα, κονσέρβες τροφίμων

Mar 05, 2016

Περίληψη: το φαγητό Jiangsu και μικρά εργαστήρια και πεδίο εφαρμογής διαχείρισης διατάγματος (σχέδιο) πωλητές τροφίμων τροφίμων μικρά εργαστήρια και προμηθευτή είναι αυστηρά ελεγχόμενα και απαγορευμένες τροφές μικρά εργαστήρια παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, κονσερβοποιημένα προϊόντα, προϊόντα υγείας και ούτω καθεξής.

Jiangsu τροφίμων και μικρά εργαστήρια και τροφίμων προμηθευτές διαχείρισης ρύθμισης (προσχέδιο) (εφεξής «το σχέδιο»), το πεδίο εφαρμογής των τροφίμων μικρά εργαστήρια και προμηθευτή ήταν αυστηρά ρυθμισμένο, απαγορευμένη τροφή μικρά εργαστήρια παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, κονσερβοποιημένα προϊόντα, προϊόντα υγείας και ούτω καθεξής.

Σχέδιο σαφής, για φαγητό μικρό εργαστήριο παραγωγής επεξεργασίας τροφίμων εφαρμογή διαχείρισης καταλόγου, απαγόρευση τροφίμων μικρό εργαστήριο παραγωγής επεξεργασίας μετά 5 Κατηγορία προϊόντων: γαλακτοκομικά προϊόντα, και κονσερβοποιημένα προϊόντα, τρόφιμα? μόνο με απλή ανάμειξη διαδικασία παραγωγής του κρασιού τάξη? αποκλειστικά για την εγκυμοσύνη της μητέρας και βρέφους, και τους ηλικιωμένους και ασθενείς, συγκεκριμένο πλήθος κύρια βοηθητική φαγητό? ο ισχυρισμός έχει συγκεκριμένη υγειονομική λειτουργία τροφίμων? εθνική και Επαρχία παρέχει απαγόρευση παραγωγής άλλων τροφίμων.

Ενώ είναι σαφές ότι οι κυβερνήσεις των ντόπιων στο ή παραπάνω αγορά κομητεία επιπέδου εποπτεία και διαχείριση τμήμα (τροφίμων και φαρμάκων επίβλεψη και διαχείριση τμήματα) θεσπίζει ένα μικρό τροφίμων εργαστήρια και πωλητές τροφίμων πιστωτικό του εγγραφές και ανακοίνωσε στο κοινό σε τακτική βάση. Για το σπάσιμο των κανόνων θα επιβληθεί πρόστιμο τουλάχιστον 50 γιουάν, έως και 10 φορές, πρόστιμο ή να αναστείλει, μέχρι την ακύρωση του πιστοποιητικού εγγραφής της τιμωρίας. Πιστοποιητικό εγγραφής του εργαστηρίου τροφίμων έχει ανακληθεί, ο υπεύθυνος και άμεσα υπεύθυνο πρόσωπο εντός πέντε ετών από την ημερομηνία της απόφασης δεν προσλαμβάνεται σε μικρής κλίμακας παραγωγή τρόφιμα των δραστηριοτήτων επεξεργασίας.