Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Λεμόνι σκόνη φρούτων θεραπευτική αποτελεσματικότητα

Feb 24, 2018

Το λεμόνι είναι ένας κοινός καρπός, επίσης γνωστός ως φρούτα λεμονιού, λεμόνι, μητέρα, κλπ., Παίρνουμε συχνά λεμόνι ποτό, λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και η θεραπευτική αποτελεσματικότητα είναι πολύ ισχυρή, εδώ ερχόμαστε Πείτε μας για θεραπευτική επίδραση του λεμονιού.

1.Εργαστείτε ως ορεκτικό

Η φλούδα λεμονιού είναι πλούσια σε αρωματικά πτητικά συστατικά, μπορεί να ανακουφίσει κράμπες, ορεκτικά Xingpi. Καλοκαιρινή θερμότητα βρεγμένο βαρύτερο, πολλοί άνθρωποι κόπωση Shenpi, πολλές ώρες μετά την εργασία ή τη μελέτη είναι συχνά κακή όρεξη, πίνουν ένα ποτήρι λεμόνι εμποτισμένο, αναζωογονητική ξινή γεύση κάνει τους ανθρώπους πνευματώδης, αλλά και μπορεί να ανοίξει την όρεξη.

Αυξάνει τη ροή του αίματος και την κυκλοφορία

Το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και βιταμίνη Ρ, μπορεί να ενισχύσει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και την ανθεκτικότητα, μπορεί να αποτρέψει και να θεραπεύσει τα συμπτώματα της υπέρτασης και του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Τα τελευταία χρόνια, ξένες μελέτες διαπίστωσαν επίσης ότι το λεμόνι περιέχει παρόμοια σύνθεση ινσουλίνης, μπορεί να κάνει τα μη φυσιολογικά επίπεδα σακχάρου στο αίμα χαμηλότερα.

3. Καθαρισμός θερμότητας και αποχρεμμυρίσματος

Το λεμόνι μπορεί επίσης να έχει πτύελα. Το φλοιό λεμονιών αποχρεμπτικό είναι επίσης ισχυρότερο από τα εσπεριδοειδή. Ζεστό και υγρό καλοκαιρινό καιρό, εάν η δίαιτα δεν δίνουν προσοχή στο εσωτερικό και εξωτερικό κλίμα υγρού του σώματος αμοιβαία επαγωγή, η υγρή θολό στάση μπορεί να παράγει πτύελα. Ως εκ τούτου, το φλέγμα καλοκαίρι, δυσφορία στο λαιμό, το χυμό λεμονιού ζεστό νερό και μια μικρή ποσότητα αλατιού, η συσσώρευση του λαιμού ομαλή βήχα φλέγμα.

4.antisepsis και αντιφλεγμονή

Το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, ο ρόλος του ανθρώπινου σώματος ως φυσικά αντιβιοτικά, με αντιβακτηριακό αντιφλεγμονώδες, ενισχύει την ανθρώπινη ανοσία και πολλά άλλα αποτελέσματα, συνήθως μπορεί να πίνει άφθονο ζεστό λεμονάδα για να διατηρήσει το σώμα.

5. Αντιγήρανση που αναστέλλει τη χρώση

Το λεμόνι περιέχει βιταμίνη Β1. Βιταμίνη Β2. Βιταμίνη C και άλλα θρεπτικά συστατικά, αλλά και πλούσια σε οργανικά οξέα, κιτρικό οξύ, λεμόνι είναι ένα αλκαλικό τρόφιμο, έχει ισχυρό αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα, προάγει τον μεταβολισμό του δέρματος, αντι-γήρανση και αναστέλλει τη χρώση και είναι πολύ αποτελεσματική.