Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Διατροφική ανάλυση του μανιταριού hermetisk shiitake

Jan 10, 2018

Το Hermetisk Shiitake Mushroom είναι ένα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, πολυσακχαρίτες, μια ποικιλία αμινοξέων και βιταμινών.


1. Για τη βελτίωση της ανοσολογικής λειτουργίας του σώματος: Το Lentinan μπορεί να αυξήσει τη φαγοκυτταρική λειτουργία των περιτοναϊκών μακροφάγων ποντικού, αλλά επίσης να προάγει την παραγωγή Τ λεμφοκυττάρων και να αυξήσει την κυτταροτοξική δράση Τ λεμφοκυττάρων.

⒉ αντι-γήρανση: Hermetisk Shiitake Εκχύλισμα μανιταριού για το ρόλο του καθαρισμού υπεροξειδίου του υδρογόνου στο σώμα του υπεροξειδίου του υδρογόνου έχουν ένα συγκεκριμένο ρόλο στην εξάλειψη.

⒊ αντικαρκινικό αντικαρκινικό: Το Hermetisk Shiitake καλύπτει μέρος του μανιταριού της διπλής έλικας δομής που περιέχει ριβονουκλεϊνικό οξύ στο ανθρώπινο σώμα, θα έχει αντικαρκινικό αποτέλεσμα της ιντερφερόνης.

Το Hermetisk Shiitake Mushroom περιέχει πουρίνη, χολίνη, τυροσίνη, οξειδάση και ορισμένες ουσίες νουκλεϊκού οξέος, μπορεί να παίξει χαμηλότερη αρτηριακή πίεση, χοληστερόλη, μείωση των λιπιδίων, αλλά και να αποτρέψει την αθηροσκλήρωση, την κίρρωση και άλλες ασθένειες .

5.Hermetisk Shiitake Hermetisk Shiitake Μανιτάρι επίσης διαβήτη, φυματίωση, λοιμώδη ηπατίτιδα, νευρίτιδα και άλλα θεραπευτικά αποτελέσματα, αλλά και για δυσπεψία, δυσκοιλιότητα και ούτω καθεξής. Μανιτάρια διατροφικό περιεχόμενο με μια ματιά.