Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Κρεμμύδι απόσπασμα βοήθεια αντι-σημαδιών

Nov 24, 2017

Όταν καταστραφεί το δέρμα, μπορεί να αποτελέσει υπερβολικό κολλαγόνο ίνες, που μπορεί να προκαλέσει ένα ακανόνιστο μοτίβο--με αποτέλεσμα μια ουλή. Υπάρχουν μια σειρά από θεραπείες και φυσικά προϊόντα που διατίθενται στο εμπόριο για να αποτρέψει το σχηματισμό των σημαδιών και να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των παλαιών ουλών. Εδώ είναι μια πιο προσεκτική ματιά σε μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες - κρεμμύδι απόσπασμα.

Κρεμμύδι, ή Allium cepa, είναι ένα συστατικό σε ένα από τα πιο δημοφιλή ουλή τζελ που βρέθηκαν σε φαρμακεία.Κρεμμύδι απόσπασμα έχει βρεθεί να έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και ρυθμίζει το σχηματισμό του κολλαγόνου. Προκειμένου να μειώσει την ορατότητα των αυτές οι ουλές, μια θεραπεία ακμής κρέμα που περιέχουν κρεμμύδι απόσπασμα μπορεί να είναι επωφελής.

Όταν μια ακμή ουλή είναι πρώτη σχηματίζοντας, υπερβολικά ποσά από ίνες κολλαγόνου μπορεί να οργανώσει οι ίδιοι ασυντόνιστα στην περιοχή της ουλής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ουλή που υψώνεται πάνω από το δέρμα ή αισθάνεται σκληρύνει. Προκειμένου να μειωθεί η εμφάνιση μιας ουλής του, είναι χρήσιμο να μειώσει το ποσό αυτών των ινών για να βιώσουν τη μικρότερη δυνατή στο δέρμα ζημία. Κρεμμύδι απόσπασμα έχει συνδεθεί με την παρεμπόδιση της παραγωγής κολλαγόνου.

Δεν είναι όλα τα ακμής ουλές διαμορφώνονται πάνω από το δέρμα--μερικοί μπορούν να γίνουν πιατάκι-διαμορφωμένα και κάτω από το δέρμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κρεμμύδι απόσπασμα κρέμες, όπως η Mederma, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διεγείρει το σχηματισμό του κολλαγόνου. Ενώ η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη του κολλαγόνου είναι επιζήμια για μια ουλή, όταν κολλαγόνου είναι ενθαρρύνονται να αυξηθεί σε ένα πιο ελεγχόμενο τρόπο, μπορεί να κάνει το δέρμα να εμφανιστεί πιο ελαστική και ανθεκτική, που μπορούν να βελτιώσουν την ακμή ουλές που είναι χαμηλότερα από το ίδιο το δέρμα.