Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Ροδάκινο Gum

Mar 13, 2018

Το ροδάκινο Gum είναι τα στερεά του χυμού που είχαν εκκριθεί από το φλοιό του δέντρου ροδακινιάς. Είναι γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητες στη βελτίωση των διαφόρων συνθηκών του δέρματος. Συνήθως παρασκευασμένο σε αναζωογονητικά επιδόρπια, είναι γενικά άγευστο με υφή πηκτής ζελατίνης παρόμοια με την πολυπόθητη φωλιά του πουλιού.

να διατηρήσετε την ομορφιά και να κρατήσετε νέους, θρεπτικούς Γιν και υγραντικούς πνεύμονες. Το κόμμι ροδακινιού αποτελείται κυρίως από γαλακτόζη, ραμνόζη, α-γλυκουρονικό οξύ, υδατάνθρακες, λίπη και πρωτεΐνες. Έχει λειτουργίες όπως η απόσβεση της θερμότητας, η ανακούφιση από το στρες, η αντιγηραντική, η αντιγήρανση και τα έντερα. Το τσίχλα ροδάκινου είναι μια παραδοσιακή κινεζική ιατρική στην αρχαιότητα, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του Shilin, του Xuelin, της δυσεντερίας. Σήμερα, το ροδάκινο ροδάκινου έχει παρόμοιο αποτέλεσμα συντήρησης με τη φωλιά πουλιών και είναι επίσης ένα αναζωογονητικό προϊόν φροντίδας του δέρματος.

Peach gum.jpg

Οδηγίες ροδακινιάς

Απολαύστε 30 γραμμάρια ροδάκινου (Serves 4-5) για 2 διανυκτερεύσεις ή τουλάχιστον 12 ώρες έως ότου είναι απαλό. Οι ακαθαρσίες θα έπρεπε να έχουν βυθιστεί μέχρι τώρα, χρησιμοποιώντας ένα κόσκινο για να πλύνετε το ενυδατωμένο κόμμι. Το τσίχλα ροδάκινου μπορεί τώρα να διπλασιαστεί βρασμένο για περίπου 2 ώρες με συστατικά όπως Lotus Seeds, Άσπρος Μύκητας, Κόκκινα Χρόνια και Κινέζικα Αχλάδια.


Ειδοποίηση για κατανάλωση τσίχλας ροδάκινου

Οι έγκυες γυναίκες, τα παιδιά κάτω των δύο ετών δεν μπορούν να πάρουν το τσίχλα ροδάκινου δεν μπορεί να πάρει το τσίχλα ροδάκινου. Η γυναικεία περίοδος της γυναικείας περιόδου πρέπει να λαμβάνεται σύμφωνα με την ατομική φυσική κατάσταση.