Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Σκόνη ροδάκινο οφέλη

Feb 26, 2018

Ροδάκινα πλούσια σε υδατάνθρακες, σημαντικών ουσιών που απαρτίζουν το σώμα? Διατηρώντας και προμηθεύοντας θερμότητα? Ενέργεια που είναι απαραίτητη για να διατηρήσει τη λειτουργία του εγκεφάλου? Ρυθμίζει το μεταβολισμό του λίπους; Παροχή διαιτητικών ινών? Εξοικονόμηση πρωτεϊνών· Αποτοξίνωσης? Ενίσχυση της λειτουργίας του εντέρου. Πλούσια σε βιταμίνη c, Victoria c έχει την προστασία της στοματικής υγείας, την πρόληψη της αθηροσκλήρωσης, ελεύθερων ριζών απαγωγής πρόληψη του καρκίνου, κυτταρική προστασία, αποτοξίνωση, προστασία του ήπατος, τη βελτίωση της ασυλίας, ικανότητα αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Σκόνη ροδάκινο έχει πολλά οφέλη για το ανθρώπινο σώμα:

1, yin τονωτικό: συμπλήρωμα σπατάλη, ουσία καλό αερίου, πνεύμονες και νεφρό, πνεύμονα και νεφρών. Κατάλληλο για χρόνιες ασθένειες και την έλλειψη ή την καταναλωτική.

2, άπαχη: λαιμό να στεγνώσει, δροσιστικό άνεση. Κατάλληλο για ξηροστομία, ξηροφθαλμία, υπερ-σκέψης, έλλειψη ύπνου, μιλάμε πάρα πολύ από το πλήθος.

3, stasis αίματος: προώθηση του qi σώμα και το αίμα τρέχει, κατάλληλη θεραπεία του stasis αίματος.

4, δυσκοιλιότητα: μπορείτε να λιπαίνετε το έντερο, διεγείρει την αφόδευση.

5, εμμηνόρροια: να διευκολύνουν την δυσμηνόρροια, ή εμμηνόρροιας πόνο στην πλάτη.

6, άσθμα: Μειώστε την υπερδιέγερση του αναπνευστικού κέντρου, ώστε να την αναπνευστική κίνηση τείνει να είναι ήσυχο και ο ρόλος του αντιβηχικό και άσθμα.

7, άλλα αποτελέσματα: με Yin, Sheng Jin, οι Runzao Huoxue αποτέλεσμα? ενδείξεις θερινή δίψα, δυσκοιλιότητα, δυσμηνόρροια, εξασθένιση βήχας, πόνος κήλη, ονείρωξη, αυθόρμητη εφίδρωσης, νυχτερινές εφιδρώσεις εμβολή.