Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Pu Erh Tea Οφέλη

Nov 01, 2018
Organic Black Tea

Το τσάι Pu'er έχει πολλές λειτουργίες όπως η μείωση του λίπους στο αίμα, η απώλεια βάρους, η παρεμπόδιση των βακτηριδίων και η υποβοήθηση της πέψης, η θέρμανση του στομάχου, η παραγωγή υγρών, η διόγκωση της δίψας, η απογοήτευση και η αποτοξίνωση. Μπορεί να καθαρίσει το στομάχι και να τονώσει το σώμα, να εξαλείψει την πέψη και το φλέγμα, την απολέπιση και την αποτοξίνωση, διουρητικό και να διαλύσει το κρύο, να ανακουφίσει τον βήχα και το φλέγμα και να μειώσει τη χοληστερίνη του αίματος.

1. Μειώστε το λίπος, μειώστε την αρτηριακή πίεση και αντισταθείτε στην αρτηριοσκλήρωση. Η μακροχρόνια κατανάλωση του τσαγιού Pu'er μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη και τη γλυκερόλη, έτσι ώστε το μακρόχρονο τσάι Pu'er να έχει τη λειτουργία της θεραπείας της παχυσαρκίας. Το πόσιμο τσάι Pu'er μπορεί να προκαλέσει φυσιολογικές επιδράσεις όπως αγγειοδιαστολή, μειωμένη αρτηριακή πίεση, αργό καρδιακό ρυθμό και μειωμένη ροή αίματος στον εγκέφαλο και έχει καλό θεραπευτικό αποτέλεσμα σε ασθενείς με υπέρταση και εγκεφαλική αρτηριοσκλήρωση.


.2. Προστασία στο στομάχι και το στομάχι. Σε μια κατάλληλη συγκέντρωση, το πόσιμο απλό τσάι Pu'er δεν διεγείρει το στομάχι. Το κολλώδες, λεία και ώριμο τσάι Pu'er εισέρχεται στην επιφάνεια του στομάχου και προσκολλάται στην επιφάνεια του στομάχου, η οποία έχει ένα ωφέλιμο προστατευτικό στρώμα στο στομάχι. Παίζει ρόλο στη θρέψη του στομάχου και στην προστασία του στομάχου.


3. Αντιφλεγμονώδες, βακτηριοκτόνο και θεραπευτικό. Η ιατρική έρευνα και τα κλινικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι το τσάι Yunnan Pu'er έχει αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα και ο χυμός τσαγιού σερβίρεται 10 φορές την ημέρα, ο οποίος μπορεί να θεραπεύσει την βακτηριακή δυσεντερία, η οποία σχετίζεται άμεσα με τις πλούσιες πολυφαινόλες τσαγιού στο τσάι μεγάλων φύλλων του Yunnan.


4. Αντιγήρανση. Οι κατεχίνες στο τσάι έχουν αντιγηραντικές επιδράσεις. Οι κατεχίνες που περιέχονται στο τσάι μεγάλων φύλλων του Yunnan είναι υψηλότερες από τις άλλες ποικιλίες τσαγιού και η αντιγηραντική δράση είναι καλύτερη από άλλα τσάγια. Οι πλούσιες πολυφαινόλες τσαγιού βοηθούν το δέρμα να αντιστέκεται στη γήρανση.


5. Το τσάι Pu'er μπορεί να διψάσει, να δροσιστεί, να αποτοξινωθεί και να καταπραΰνει. Το τσάι Pu'er μπορεί να ρυθμίσει τη γαστρεντερική οδό, να αποκαταστήσει την κανονική λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα και να λύσει την ακμή και την κακή αναπνοή που προκαλείται από τη δυσκοιλιότητα.