Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Η λειτουργία του εκχυλίσματος φύλλων κριθαριού

Mar 04, 2020

Η λειτουργία του εκχυλίσματος φύλλων κριθαριού

1. Ρυθμίστε τα λιπίδια του αίματος - μείνετε μακριά από τις καρδιακές και εγκεφαλικές παθήσεις. Μετά τη δοκιμή υπερλιπιδαιμίας, το τριγλυκερίδιο του ορού και η ολική χοληστερόλη μπορούν να μειωθούν. Τα χάμστερ τράφηκαν με 5% φυτά κριθαριού. Μετά από 4 εβδομάδες, οι συγκεντρώσεις ολικής χοληστερόλης, τριγλυκεριδίων και 2DL-C μειώθηκαν. Μετά από 4 εβδομάδες δοκιμών σε ανθρώπους (60 άνδρες), μπορεί να μειώσει σημαντικά την ολική χοληστερόλη στον ορό, να καθυστερήσει την οξείδωση των 2DL, να μειώσει τα λιπίδια του υπεροξειδίου του ορού και να αυξήσει τη δραστικότητα του SOD.

2. Αντιοξειδωτικό - σκουπίζει ισχυρά τις ελεύθερες ρίζες και μένει όμορφη. Σε σύγκριση με την α-τοκοφερόλη και τη ΒΗΤ, η συνολική ικανότητα απομάκρυνσης αντι-ελεύθερης ρίζας των τριών είναι 12.95 μονάδες χυμού σπόρων σιταριού, ΒΗΤ 2.95 και α-τοκοφερόλη 1.78, δείχνοντας ότι η συνολική αντιοξειδωτική ικανότητα του χυμού σπόρων σιταριού είναι 4.9 φορές εκείνη του BHT. 7,2 φορές εκείνη της α-τοκοφερόλης. Τα ένζυμα SOD στα φυτά κριθαριού ανθίζουν την ωφέλιμη χλωρίδα του γαστρεντερικού σωλήνα και η κακή αναπνοή και η οσμή του σώματος θα εξαφανιστούν φυσικά. Η ικανότητα απορρόφησης της σκόνης σποράς δενδρυλλίων του κριθαριού απορροφά τα καρκινογόνα όπως η αμμωνία, η αύρα και η αφλατοξίνη, η νιτρώδη αμμωνία και οι πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες, οι οποίοι μεταβολίζονται από το ανθρώπινο σώμα και τις εκκενώνουν, βελτιώνοντας έτσι την ακμή του προσώπου, την ακμή, ελαστικότητα, χρωματισμός και άλλα φαινόμενα. Το αποτοξινωτικό αποτέλεσμα του μεγάλου αριθμού αντιοξειδωτικών ενζύμων και διαιτητικών ινών μπορεί να προστατεύσει το συκώτι, να προστατεύσει το συκώτι και να αποτρέψει την ηπατίτιδα. Ταυτόχρονα, οι εντερικοί μεταβολίτες αυξάνουν τον όγκο, την απαλότητα και τη μειωμένη πυκνότητα, προάγουν την εντερική περισταλτική και βελτιώνουν προβλήματα όπως το ξηρό κόπρανο και η δυσκοιλιότητα.

3. Επιδιορθώστε την προστασία του DNA από την ακτινοβολία και προστατέψτε τα κύτταρα. Τα πειράματα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας έδειξαν ότι η ουσία P4DI υψηλού μοριακού βάρους του κέντρου γλυκοπρωτεΐνης σε χυμό κριθαριού εγχέεται σε σπερματοκύτταρα όρχεων ποντικού. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν ακτίνες Χ για την ακτινοβόληση του κατεστραμμένου κυττάρου DNA. Ως αποτέλεσμα, το κατεστραμμένο DNA ποντικών που εγχύθηκαν με Ρ4ϋΙ επισκευάστηκε 3 φορές ταχύτερα από τα ποντίκια ελέγχου.

4. Απελευθερώστε το άγχος και μείνετε κοντά στην υγεία. Περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C, β-καροτίνης και αντιοξειδωτικών ενζύμων. Η μακροχρόνια κατανάλωση μπορεί να βελτιώσει την όξινη σύσταση, να καθαρίσει το αίμα και να προωθήσει το μεταβολισμό. Μπορεί να ενισχύσει τα αντιμυκητιασικά, αντιβακτηριακά, αναλγητικά και άλλα αποτελέσματα του σώματος. Η μακροχρόνια κατανάλωση μπορεί να αλκαλοποιήσει το αίμα και τα ούρα. , Αυξήστε την απέκκριση του ουρικού οξέος, μειώνοντας έτσι αποτελεσματικά την έναρξη της ουρικής αρθρίτιδας. Τα μεταλλικά στοιχεία όπως το κάλιο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο μπορούν να ανακουφίσουν το άγχος, να ξεφύγουν από την κατάσταση υπο-υγείας και να καθυστερήσουν ή να βελτιώσουν την εμμηνόπαυση.