Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Τρεις σημαντικές τάσεις που οδήγησαν τα προϊόντα ποτών σε σκόνη

Dec 01, 2017

Κατ 'αρχάς, η τάση της καθαρής ετικέτας συνεχίζει να αυξάνεται. Οι καταναλωτές αναζητούν φυσική τοποθέτηση και σύντομα, σημαντικά καταστρώματα συστατικών. Τα φυσικά συστήματα γλυκαντικών είναι το κορυφαίο μυαλό, όπως και άλλα φυσικά και / ή οργανικά συστατικά.

Δεύτερον, τα προϊόντα πρέπει να παρέχουν λειτουργία ή σκοπό. Η επικρατούσα αγορά αποκτά όλο και μεγαλύτερη συνείδηση ​​των λειτουργικών πλεονεκτημάτων των συστατικών, ιδίως των πρωτεϊνών. Οι καταναλωτές αναζητούν συστατικά που παρέχουν «σκοπό», όπως κορεσμό, ενέργεια ή ανοσία, με πρωτεΐνες που οδηγούν το δρόμο. Η διαφοροποίηση των πηγών πρωτεϊνών πέρα ​​από τα γαλακτοκομικά και στα φυτά αποτελεί μια ισχυρή συμπληρωματική τάση.

Τέλος, η "σνακ" όλων των πραγμάτων άνοιξε μια ακόμη οδό για τα ποτά. Η κατανάλωση του πρωινού - καθώς και άλλων γευμάτων - τείνει προς τα πάνω. Οι καταναλωτές αναζητούν υγιεινά ποτά για να αντικαταστήσουν την παράδοση. Η φορητότητα, η ευκολία, ο κορεσμός και το φυσικό είναι σημαντικά συστατικά για τη νέα γενιά ποτών υγείας και διατροφής.

strawberry powder.jpg

http://www.fortop-food.com/powder/fruit-powder/organic-strawberry-powder-for-juice.html