Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Tieguanyin Τσάι Οφέλη

Jul 16, 2018
tieguanyin tea china

Πώς να χρησιμοποιήσετε τακτάνια

1. Βούτυρο ή εγκαύματα, χρησιμοποιήστε κατάλληλη ποσότητα αφέψημα τσάγκουαγκαν για να πάρετε χοντρό χυμό, ψύξτε γρήγορα, βυθίστε την πληγείσα περιοχή στο νερό του τσαγιού. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στην πληγή με τσάι, 4-5 φορές την ημέρα.

2. Carsick και μεθυσμένος, πιείτε με ένα μικρό φλιτζάνι ζεστό τσάι και 2-3 ml σάλτσα σόγιας εκ των προτέρων. Αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση της μεθυσίας.

3. Όταν βουρτσίζετε τα δόντια, τα αιμορραγικά ούλα μπορεί συχνά να είναι μεθυσμένα με τσάι, επειδή το τσάι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, σίδηρο και αιμοστατικά συστατικά, τα οποία μπορούν να κάνουν τα ούλα σκληρά, να αυξήσουν την τριχοειδή ελαστικότητα και να αποτρέψουν την αιμορραγία.

4. Αν η κακή αναπνοή ή το υπερβολικό κάπνισμα προκαλεί πανικό και ναυτία, μπορεί να απαλλαγεί από το γαργάλημα με tieguanyin και να πιει σωστή ποσότητα ισχυρού τσαγιού.

5. Αποτρέψτε και ελέγξτε την οδοντική τερηδόνα στα παιδιά. Το φθόριο στο τσάι μπορεί να αποτρέψει τα δόντια από το αποφωσφορισμό και την απομάκρυνση του ασβεστίου στο περιβάλλον από το στόμα.

6. Οι ρυτίδες του δέρματος των βρεφών φλεγμονώνονται και το κόκκινο πρήξιμο, μπορεί να βράσει με τσάι tieguanyin, να τεθεί σε κατάλληλη θερμοκρασία και να πλύνετε τα βρέφη έξω.

7. Η υπερβολική εργασία και η κατανάλωση ενός φλιτζανιού φρέσκου τσαγιού μπορεί να εξαλείψει γρήγορα την κόπωση και να αποκαταστήσει την ενέργεια

8. το πρόσωπο σωματικού λίπους, μπορεί συχνά να πίνουν νερό τσάι, ειδικά τσάι oolong, έχουν καλό αποτέλεσμα τη μείωση του βάρους.

9. Για όσους έχουν υψηλή χοληστερόλη και καρδιαγγειακές παθήσεις, η κατανάλωση ενός φλιτζανιού τσαγιού και νερού κάθε μέρα μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη και να προστατεύσει το καρδιαγγειακό σύστημα.

10.inppetence, ούρηση είναι κόκκινο, μπορεί να πιει περισσότερο νερό ελαφρύ τσάι

11. Για εκείνους που είναι πολύ λιπαροί και άβολοι για φαγητό, μπορούν να πιουν έντονο ζεστό τσάι, όπως το τούβλο-τσάι ή το τοτέα, το οποίο έχει ένα καλύτερο αντι-λιπαρό αποτέλεσμα.

12. Άτομα με ελαφριά πυρκαγιά μπορούν να πιουν tieguanyin για να επιτύχουν το αποτέλεσμα της μείωσης της εσωτερικής θερμότητας.