Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Ποια βρώσιμα αποτελέσματα των πλατύ φασόλια

Feb 05, 2018

Τα ευρεία φασόλια είναι καλά για το σώμα των ανθρώπων, κάτω από αυτά είναι το βρώσιμο αποτέλεσμα της ευρείας benas?

1. Ενισχύστε τον εγκέφαλο

Εάν ασχολείσαι με σκέψεις ή ψυχολόγους, η σωστή κατανάλωση φαρδιού φασολιού μπορεί να έχει κάποια επίδραση. Τα ευρεία φασόλια περιέχουν σημαντικά συστατικά της ρύθμισης του ασβεστίου, του ψευδαργύρου, του μαγγανίου, των φωσφολιπιδίων κλπ. Και είναι πλούσια σε χολεστυραμίνη, έναν ρόλο στην ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας της μνήμης.


2. Χαμηλή χοληστερόλη

Οι φαρδιές ίνες φασολιών στις ακατέργαστες ίνες για τη μείωση της χοληστερόλης, προωθούν τις κινήσεις του εντέρου.


3. Πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων

Ευρεία περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες φασολιών, και δεν περιέχει χοληστερόλη, μπορεί να βελτιώσει τη θρεπτική αξία των τροφίμων, την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων.


4.I αναζωογονεί τον σπλήνα και συμπληρώνει το qi

Παραδοσιακή ιατρική που μπορεί να αναζωογονήσει σπλήνα και να συμπληρώσει τσι, πρήξιμο υγρασίας.


5. Καθυστερημένη αθηροσκλήρωση

Η βιταμίνη C στα πλατύ φασόλια μπορεί να καθυστερήσει την αθηροσκλήρωση.


6. Προωθήστε την ανάπτυξη των οστών

Τα ευρεία φασόλια στο ασβέστιο, ευνοούν την απορρόφηση των οστών και την ασβεστοποίηση του ασβεστίου, μπορούν να προωθήσουν την ανάπτυξη και ανάπτυξη ανθρώπινων οστών.


7. Αντικαρκινικό αντικαρκινικό φάρμακο

Fava φασόλια είναι ένα από τα αντικαρκινικά τρόφιμα, για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου έχουν ένα ορισμένο αποτέλεσμα.


Παραδοσιακή ιατρική πιστεύουν ότι το ευρύ φασόλι γλυκό, επίπεδη, στο σπλήνα, το στομάχι? μπορεί Bu Bu Zhong Yi Qi, σπλήνα και το στομάχι, τη θερμότητα και την υγρασία, να σταματήσει η αιμορραγία και την αρτηριακή πίεση, στυπτικό Jing μόνο ζώνη? Ενδείξεις έλλειψη φυσικού αερίου, εξάντληση, κατανάλωση λιγότερων, υψηλή αρτηριακή πίεση, Αιμόπτυση, αιματηρή, γυναίκες με άλλες ασθένειες. Προσφορά σούπα φασολιών μαγειρεμένο χυλό και το στομάχι, καθαρτικό, καλή συνήθεια της δυσκοιλιότητας. Ευρεία αιμόσταση στέλεχος φασολιών, αντιδιαρροϊκή? σύγκλιση φύλλων για να σταματήσει η αιμορραγία. Λουλούδι αίμα ψύξης για να σταματήσει η αιμορραγία? σπέρμα πεύκο διουρητικό ωσμωτικό? το εισόδημα από το κέλυφος να σταματήσει την αιμορραγία