Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Ποιο είναι το όφελος της Keemun τσάι;

Jan 12, 2018

Keemunμαύρο τσάι, Κινεζική διάσημο τσάισειστορία.Keemunμαύρο τσάι είναι η καλύτερη σε μαύρο τσάιs,και απολαμβάνει μεγάλη φήμη. Αυτόείναι η βασίλισσα της Βρετανίας και το Βασιλικό αγαπημένο ποτό, που ονομάζεται «Qunfang πιο», «βασίλισσα του τσαγιού.


  Από το μαύρο τσάι έχει πολλά φαρμακολογικές επιδράσεις, είναι όχι μόνο κομψό και χαλαρό για να απολαύσετε το μαύρο τσάι, αλλά και μια οικονομική και ευχάριστη επίδραση στην υγεία και την ομορφιά. Επίσης, προσθέτει στη γοητεία του μαύρο τσάι.

Κατάρρευση αντιφλεγμονώδη αποστείρωσης

Πολυφαινόλες στο μαύρο τσάι έχει αντιφλεγμονώδη επίδραση. Μετά από πειράματα, διαπιστώθηκε ότι κατεχίνες μπορούν να δεσμεύουν σε μονοκύτταρους βακτήρια και πήζει και να καθιζάνουν πρωτεΐνες, με αυτόν τον τρόπο, παρεμπόδιση και την εξάλειψη των παθογόνων βακτηρίων. Επομένως, βακτηριακή δακρυγόνων και τροφική δηλητηρίαση σε ασθενείς με μαύρο τσάι είναι πολύ ευεργετικό, λαϊκή επίσης συνήθως χρησιμοποιούνται τσάι με επικάλυψη πληγές, κατακλίσεις και τα πόδια του Χονγκ Κονγκ.

Πτυσσόμενα αποτοξίνωση

Έχει αποδειχθεί πειραματικά ότι polyphenols τσαγιού σε μαύρο τσάι μπορεί να προσροφά βαριά μέταλλα και αλκαλοειδή και ίζημα και αποσυντίθενται, το οποίο είναι ένα όφελος σε σύγχρονες άτομα που πίνουν νερό και τα τρόφιμα που έχουν μολυνθεί από τη βιομηχανία.


Θρέψει το στομάχι

Μαύρο τσάι φτιάχνεται από ζύμωση και ψήσιμο, τσάι πολυφαινόλες στο ρόλο της αντίδρασης οξείδωσης ένζυμο οξειδάση προκύπτει, μειώνει το περιεχόμενο, θα μειωθεί η ενόχληση στο στομάχι. Επιπλέον, τα προϊόντα οξείδωσης αυτών polyphenols τσαγιού μπορεί επίσης να προωθήσει πέψη στο σώμα, έτσι ώστε το μαύρο τσάι όχι μόνο δεν βλάπτει το στομάχι, αλλά μπορεί να θρέψει το στομάχι. Η τακτική κατανάλωση ζαχαρωμένες μαύρο τσάι, προσθέτουμε γάλα, μαύρο τσάι, αντιφλεγμονώδη, Προστατέψτε το γαστρικό βλεννογόνο, τη θεραπεία των ελκών έχει επίσης κάποια επίδραση.