Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Ποιο είναι το όφελος των Loquats;

Jan 30, 2018
Canned Loquat.jpg


1, Υγρά πνεύμονα για τη σύλληψη του βήχα. Στον πυρήνα φρούτων loquat περιέχει ένα πολύ θρεπτικό συστατικό αμυγδαλίνη, το συστατικό αυτό μπορεί να αντιβηχικό αποχρεμπτικό, τη θεραπεία διαφόρων βήχα. Ως εκ τούτου, οι μύκητες των πνευμόνων και ο βήχας είναι πολύ αποτελεσματικοί.

 

2, Πρόληψη της γρίπης. Τα φρούτα και τα φύλλα του Loquat έχουν μια σύνθεση που αναστέλλει τον ιό της γρίπης, οπότε η επίδραση της αναστολής του ιού της γρίπης μπορεί να αποτρέψει τη γρίπη στο τέταρτο τρίμηνο. Ειδικά την άνοιξη, είναι η περίοδος ωρίμανσης. Συνιστάται να τρώνε περισσότερο loquat σε αυτή τη σεζόν, μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά ένα κρύο.

 

3, Βελτίωση της σωματικής δύναμης. Το Loquat είναι πλούσιο σε ποικίλες θρεπτικές ουσίες, έτσι ώστε να μπορεί να προσθέσει αποτελεσματικά περισσότερα θρεπτικά συστατικά στο σώμα, να βοηθήσει στην ενίσχυση της σωματικής δύναμης και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

 

4, Εμετός με φθίνουσα στομάχι. Αυτή είναι η κύρια παρτίδα της αποτελεσματικότητας των φύλλων, φύλλα loquat μπορεί να εκκρίνεται πικρή, καθώς ο εμετός των καλών προϊόντων, μπορεί να θεραπεύσει μια ποικιλία από έμετο λόξυγκας. Εάν η ναυτία και ο εμετός, μπορείτε να πιείτε με νερό από φύλλα μούρων, μπορεί να έχετε καλό αντιεμετικό αποτέλεσμα.

 

5, Β eauty . Κάθε φρούτα είναι πλούσια σε βιταμίνες, έτσι έχουν την επίδραση της ομορφιάς, loquat είναι το ίδιο, έχει επίσης την επίδραση της ομορφιάς.