Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Ποιο είναι το όφελος από το κόκκινο μανιτάρι;

Dec 21, 2017

Κόκκινο μανιτάρι μοναδική γεύση, αρωματική και αναζωογονητική. Η γεύση του είναι ασύγκριτα γλυκιά σε σύγκριση με οποιοδήποτε μανιτάρι. περιέχει μια ποικιλία από απαραίτητα αμινοξέα και άλλα συστατικά. Με τη θεραπεία του καρκίνου, ιδιαίτερα του καρκίνου του πνεύμονα, πόνος στη μέση και στα πόδια, μούδιασμα των χεριών και των ποδιών, οστά και δυσφορία, σπασμοί των άκρων και αίμα, Yin, αποτοξίνωση και θεραπεία της αναιμίας, οίδημα, υποσιτισμός και μητρική αιμορραγία και άλλες ασθένειες. έχει αυξημένη ανοσία Και οι αντικαρκινικές και άλλες επιδράσεις, η τακτική κατανάλωση, μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα ομαλή, ενεργητική, μακροζωία. Ming και Qing δυναστείες, πριν από το Φεστιβάλ Mid-Φθινοπώρου κάθε χρόνο, η τοπική κυβέρνηση θα στείλει συνοδεία μια ομάδα κόκκινων μανιταριών στο αφιέρωμα του Κιότο, τόσο γνωστό.


Ανάλυση διατροφής κόκκινου μανιταριού:


1. Το Russula περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, μέταλλα, βιταμίνη Β, βιταμίνη D, βιταμίνη Ε και περιέχει άλλα τρόφιμα σπάνια νιασίνη, ιχνοστοιχεία σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο, μαγγάνιο κ.ο.κ.


2. Περιέχει μια ποικιλία από απαραίτητα αμινοξέα και άλλα συστατικά, Ziyin, νεφρά, πνεύμονες, κυκλοφορία του αίματος, εγκέφαλο, ομορφιά και άλλα αποτελέσματα, τακτική κατανάλωση, φυσική κατάσταση, μακροζωία.


3. Το κόκκινο μανιτάρι περιέχει πρωτεΐνη, περίπου το 25% είναι διαλυτό στο νερό, περίπου το 50% μπορεί να αφομοιωθεί και να απορροφηθεί, μόνο το 25% δεν μπορεί να απορροφηθεί από το σώμα.


4. Συγχρόνως περιέχει πολυσακχαρίτες αντικαρκινικές ουσίες, ευνοεί την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τη χοληστερόλη στο αίμα, αναστέλλει τη μετάσταση των καρκινικών κυττάρων, τα κόκκινα μανιτάρια, τα αυγά και τα άλλα που τρώνε πιο σημαντικό αποτέλεσμα, ενώ η θεραπεία της οξείας οπτικής νεύρωσης έχουν κάποια αποτελεσματικότητα,5. Μπορεί επίσης να αποτρέψει τη δυσπεψία, τα παιδιά ηλίθιο, μπορεί να βελτιώσει τον φυσιολογικό μεταβολισμό του σακχάρου και την ανοσολογική λειτουργία, συμβάλλει στη μείωση της γαλουχίας της μητέρας, της αναιμίας, του καρκίνου κλπ., Είναι μια ειδική θεραπευτική αξία των φυσικών τροφίμων.


Τα μυκήλια των κόκκινων μανιταριών δεν μπορούν να διαχωριστούν, μέχρι στιγμής δεν μπορούν να καλλιεργηθούν, σπάνια μέρα. Το μπαρ του δεν είναι το ίδιο με άλλα μανιτάρια, όχι μόνο όχι εύθραυστα, αλλά και με σκληρότητα. Επιλέγοντας μανιτάρια όταν χρησιμοποιείτε μπαστούνια μπαμπού ή άλλα εργαλεία στον πυθμένα για να το ξεριζώσετε. Τα κόκκινα μανιτάρια είναι γενικά ομαδοποιημένα, το φιδάκι στο βουνό συχνά σαλιευμένο με μανιτάρια, προκειμένου να αποφευχθεί η δηλητηρίαση, τα νωπά μανιτάρια πρέπει να τεθούν σε ρύζι ταυτόχρονα, αν το ρύζι είναι μπλε, δηλητηριώδες μανιτάρι, απορρίπτεται το φαγητό, αλλά μπορεί να είναι ψημένα Αποξηραμένα κόκκινα μανιτάρια μη τοξικά?