Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

τι είναι σκόνη μανταρίνι

Feb 23, 2018

Είναι ένας φυσικός και έξυπνος τρόπος να εισαχθεί η σκόνη μανταρίνι στη διατροφή, καθώς είναι ένα φυσικό, ασφαλές χρωματισμό και γεύση. Η σκόνη μανταρίνι δεν περιέχει τεχνητά συστατικά, αρώματα ή χρωστικές, απλά καθαρά φρούτα.

μανταρίνι σκόνη περιέχουν   μια πλούσια πηγή βιταμίνης C, φολικού οξέος και β-καροτίνης. Περιέχουν επίσης κάποιο κάλιο. μαγνήσιο; βιταμίνες Β1, Β2 και Β3. και οι ενώσεις λουτεΐνη και ζεαξανθίνη. Το πετρέλαιο μανταρίνι, όπως και όλα τα έλαια εσπεριδοειδών, έχει ως βασικό συστατικό το λιμονένιο. , συμβάλλοντας ενδεχομένως στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών.

Η σκόνη μανταρίνι χρησιμοποιείται ως συστατικό για την παραγωγή κρέμας γάλακτος και παιδικών τροφών, στην παρασκευή διαφόρων τύπων τροφίμων και ποτών.

Η σκόνη μανταρίνι που χρησιμοποιείται στον φαρμακευτικό τομέα, γίνεται σε δισκίο ή κάψουλα, η οποία χρησιμοποιείται συχνά για να τρώνε λιγότερο και βήχας πολύ πτύελα?

Η σκόνη μανταρίνι που χρησιμοποιείται επίσης στο καλλυντικό τομέα, πολλά είδη πορτοκαλιού φλοιού μπορεί να θρέψει το δέρμα.

Η σκόνη μανταρίνι έχει τη λειτουργία της ενίσχυσης της κίνησης των εντέρων. η λειτουργία του αντικαρκινικού, μπορεί να καταστείλει τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων. η λειτουργία της προώθησης της πεπτικής έκκρισης.