Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να πίνετε Pu Erh;

Jan 04, 2018

Όταν πίνετε τσάι, θα πρέπει όχι μόνο να δώσετε προσοχή στη μέθοδο της κατανάλωσης τσαγιού, αλλά και να δώσετε προσοχή στον καλύτερο χρόνο για να πιείτε τσάι. Εδώ εισάγετε την καλύτερη στιγμή για να πιείτε τσάι Pu'er για όλους.

Πριν το δείπνο πιείτε μαγειρεμένο τσάι

cooked puerh tea.jpg

Το τσάι Pu'er με ζύμωση είναι κοινώς γνωστό ως μαγειρεμένο τσάι, το τσάι είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, πεπτίδια, αμινοξέα και μεταλλικά στοιχεία, λόγω της μείωσης του ακατέργαστου τσαγιού στα γαστρεντερικά ερεθιστικά, ώστε το τσάι με το ποτό νηστείας να μην προκαλεί σωματική δυσφορία, δυσκοιλιότητα Και κορίτσια με κακή αποτοξίνωση, ποτό νηστείας Το τσάι Pu'er είναι ο καλύτερος και ταχύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος. Όταν το τσάι σερβίρεται, μερικές φέτες βερίκοκου FD σερβίρονται με μεγάλη γεύση.

 

Το Pu-Erh παρασκευάζεται με βραστό νερό στους 100 βαθμούς, μετά το πλύσιμο τσαγιού για τέταρτη φορά μετά το τσάι μπορεί να πίνει. Μην σηκωθείτε νωρίς για να φάτε ένα φλιτζάνι 200ml ζεστό τσάι Pu'er, 1-2 ώρες μετά θα έχετε νόημα, επιμένουν σε μια χρονική περίοδο θα αναπτύξει μια καλή συνήθεια της αφόδευσης. 1 ώρα πριν από το μεσημεριανό γεύμα και δείπνο πιείτε ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι νηστείας Pu'er, όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει σαφή αποτοξίνωση του εντέρου μπορεί να αυξήσει κορεσμού μειώσει την πρόσληψη τροφής βασικό, απώλεια βάρους άμεση επίδραση.

Μετά το δείπνο, πίνετε πρώιμο τσάι

raw puerh tea.jpg

Το ακατέργαστο τσάι είναι ο χρόνος ζύμωσης του τσαγιού Pu'er είναι μικρότερος ή χωρίς ζύμωση διαδικασία αποθήκευσης τσαγιού, στην πραγματικότητα, το κύριο συστατικό απώλειας βάρους του ακατέργαστου τσαγιού είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, πράσινο τσάι, oolong τσάι και άλλοι παρόμοιο ρόλο. Τα πειράματα εμπειρογνωμόνων έχουν αποδείξει ότι οι πολυφαινόλες τσαγιού μπορούν να εμποδίσουν τη σύνθεση και τη διαφοροποίηση των λιπωδών κυττάρων για τη διατήρηση των επιπέδων του λίπους και των στερολών στο αίμα, είτε βοηθούν το λίπος είτε το λίπος.

Ο καλύτερος χρόνος για να πιει το ωμό τσάι είναι 1 ώρα μετά το γεύμα, μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να επιταχύνει την πέψη και την απορρόφηση της αποσύνθεσης των τροφίμων, και να προωθήσει τις τοξίνες του σώματος που εκκρίνεται για πρώτη φορά. Το τσάι υγείας έχει μοναδικό αποτέλεσμα την απομάκρυνση των λιπαρών, για μακροπρόθεσμη προσκόλληση στο τοίχωμα των εντέρων των απορριμμάτων τοξίνης, υπάρχει ένα καλό βαθύ καθαριστικό αποτέλεσμα. Αν και η αποτελεσματικότητα του ακατέργαστου τσαγιού Pu'er είναι παρόμοια με εκείνη του πράσινου τσαγιού, το ιδιαίτερο είναι ότι δεν είναι κρύο στη φύση, αλλά η διαδικασία παραγωγής είναι διαφορετική από αυτή του ώριμου τσαγιού. Επομένως, οι μέθοδοι και οι συνέπειες του τσαγιού δεν είναι οι ίδιες.