Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Πότε είναι η κατάλληλη εποχή για την κατανάλωση κερασιών;

Jan 05, 2018

cherry.jpg

Αντι-αναιμία

Υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο των κερασιών, υπάρχουν πάνω από 5,9 mg σιδήρου ανά 100g κεράσια , που βρίσκονται στην πρώτη από μια ποικιλία φρούτων. Το σίδηρο είναι η πρώτη ύλη που συνθέτει τη συνθετική αιμοσφαιρίνη και μυοσφαιρίνη, παίζει σημαντικό ρόλο   στην ανθρώπινη ανοσία, τη σύνθεση πρωτεϊνών και τη διαδικασία μεταβολισμού ενέργειας, αλλά επίσης είναι στενά συνδεδεμένη με τη λειτουργία του εγκεφάλου και των νεύρων, τη διαδικασία γήρανσης. Τα κεράσια συνήθως μπορούν να συμπληρώσουν τη ζήτηση του σώματος για σίδηρο στο σώμα για να προωθήσουν την αναγέννηση της αιμοσφαιρίνης, όχι μόνο μπορούν να αποτρέψουν την αναιμία από έλλειψη σιδήρου, αλλά και να βελτιώσουν την φυσική κατάσταση, το παζλ του εγκεφάλου .


Ανακουφίστε τον πόνο των μυών

Το κεράσι είναι πλούσιο σε ανθοκυανίνες, ανθοκυανίνες, βιταμίνη Ε, αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά, για την εξάλειψη των πόνων των μυών έχουν καλή επίδραση, τρώνε κεράσια μέσα σε λίγες μέρες, θα είναι σε θέση να μειώσουν το πρήξιμο, να ανακουφίσουν τον πόνο .


Αποτρέψτε την απώλεια όρασης

Αν το σώμα στερείται βιταμίνης Α και των σχετικών θρεπτικών ουσιών, μπορεί να προκαλέσει πόνο στο μάτι, απώλεια όρασης, φόβο φωτός και άλλες ασθένειες. Το περιεχόμενο της βιταμίνης Α σε κάθε 100 γραμμάρια o κεράσι είναι 4-5 φορές υψηλότερο από τα μήλα και άλλα φρούτα, τρώγοντας κεράσια μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά την όραση, ιδιαίτερα, μεγάλο όφελος για τους υπολογιστές εργαζομένων.

ρόλος   στην ανθρώπινη ανοσία, τη σύνθεση πρωτεϊνών και τη διαδικασία μεταβολισμού ενέργειας, αλλά επίσης είναι στενά συνδεδεμένη με τη λειτουργία του εγκεφάλου και των νεύρων, τη διαδικασία γήρανσης. Τα κεράσια συνήθως μπορούν να συμπληρώσουν τη ζήτηση του σώματος για σίδηρο στο σώμα για να προωθήσουν την αναγέννηση της αιμοσφαιρίνης, όχι μόνο μπορούν να αποτρέψουν την αναιμία από έλλειψη σιδήρου, αλλά και να βελτιώσουν την φυσική κατάσταση, το παζλ του εγκεφάλου .


Η εποχή του κερασιού είναι Μάιος-Ιούνιος, αν θέλετε να φάτε αυτό το φρούτο σε άλλες εποχές, μπορείτε να επιλέξετε κονσερβοποιημένα κεράσια , φυσικά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κονσερβοποιημένα κεράσια για να κάνετε νόστιμο κέικ και επιδόρπιο.

canned red cherry, canned green cherry, canned cherry, cherry in tin.JPG