Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Γιατί να επιλέξετε πάγωμα αποξηραμένα φέτες μήλου;

Mar 08, 2018

Apple δεν μπορεί να ρυθμίσει μόνο λειτουργία του γαστρεντερικού, μείωση της χοληστερόλης, μείωση της αρτηριακής πίεσης, πρόληψη του καρκίνου, να χάσουν βάρος, αλλά επίσης μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη των παιδιών. Μήλο περιέχει όχι μόνο μια ποικιλία από βιταμίνες, μέταλλα, λιπίδια, υδατάνθρακες και άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, σε μορφή του εγκεφάλου, αλλά επίσης με την ανάπτυξη των παιδιών και ανάπτυξη περιέχει επίσης λεπτές ίνες επίσης

Ψευδαργύρου μπορεί να ενισχύσει τη μνήμη των παιδιών. Ο ψευδάργυρος είναι ένα απαραίτητο στοιχείο των νουκλεϊκών οξέων και πρωτεϊνών που συνδέονται στενά με τη μνήμη. Η έλλειψη ψευδαργύρου προκαλεί δυσπλασία στον ιππόκαμπο το οριακό μέρος του εγκεφαλικού φλοιού.

freeze dried apple slices..jpg

Των τεχνικών μεθόδων πάγωμα αποξηραμένα apple φέτες

Στο κενό, η χρήση της αρχής της εξάχνωσης, η προ-κατεψυγμένων τροφίμων στο νερό χωρίς το λιώσιμο των πάγων άμεσα εξάχνωση των υδρατμών αφαιρέθηκε, έτσι ώστε τα τρόφιμα ξήρανση, γνωστή ως κενό λυοφιλίωση, αναφέρεται ως λυοφιλιμένος με αυτή τη μέθοδο της παραγωγής τροφίμων, είπε λυοφιλίωση τροφίμων. Πρέπει να δούμε την Ειδική Σημείωση: το πραγματικό σούπερ βαθμού, η κύρια μέθοδος επεξεργασίας για την λυοφιλίωση των νέων τεχνολογιών, μεθόδων επεξεργασίας και γούστα και συνήθη δισκία έχουν μια άμεση διαφορά στην τεχνολογία, γενικές τεχνολογία ξήρανσης

Λυοφιλίωση τροφίμων είναι γενικά χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική εργασία, όχι μόνο να διατηρήσουν το μοναδικό χρώμα, οσμή, γεύση, σχήμα και διάφορες βιοενεργές θρεπτικά συστατικά από φρέσκα φρούτα, αλλά και να έχουν την ίδια γεύση και φρέσκα κομμένα φρέσκα φρούτα.


 Συμβουλές διατροφής πάγωμα αποξηραμένα φέτες μήλου

Κυρίως κατάλληλο για τις εγκύους, μητέρες, βρέφη και οι ηλικιωμένοι, μέλλουσες μητέρες που δεν μπορεί να φάει φρούτα κρύο κατά τη διάρκεια της περιόδου, τρώνε λυοφιλίωση φέτες μήλου μπορούν να συμπληρώσουν τις θρεπτικές ουσίες του σώματος, το μωρό μπορεί να φάει όταν λείανση σε αφρό, που προστίθεται στο γάλα ή συμπληρωματική τροφή, μπορεί να αποτρέψει το μωρό αναμμένο, ξηρά κόπρανα, και να εξασφαλίσει ότι το μωρό του διατροφή υγεία και τη διατροφή ισορροπία. Ηλικιωμένοι δεν είναι πλέον απαραίτητο να ανησυχήσετε για, επειδή τα φρούτα είναι πάρα πολύ κρύο, τρώνε διάρροια ή λόγω άσχημα δόντια, δεν μπορεί να φάει φρούτα προβλήματα.


Οφέλη από την κατανάλωση πάγωμα αποξηραμένα apple φέτες

Λυοφιλίωση πραγματοποιείται σε χαμηλές θερμοκρασίες και συνεπώς είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για πολλές ουσίες θερμοευαίσθητα. Όπως ή χάσετε βιολογική δραστηριότητα.

Όταν ξηραίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες, μερικά από τα πτητικά συστατικά του υλικού χάνουν πολύ λίγο, διατηρώντας τις αρχικές θρεπτικές ουσίες.

Στην λυοφιλίωση διαδικασία, την ανάπτυξη των μικροοργανισμών και τη δράση των ενζύμων μπορεί όχι να πραγματοποιηθεί, έτσι ώστε να διατηρείται το αρχικό σχήμα.

Δεδομένου ότι είναι ξερά σε κατάσταση κατεψυγμένα, ο όγκος του είναι σχεδόν αμετάβλητη, διατηρείται η αρχική δομή και συμπύκνωση δεν παρουσιάζεται.

Μετά την ξήρανση το χαλαρό υλικό πορώδες, σφουγγάρι-όπως, διαλύεται γρήγορα και τελείως μετά την προσθήκη νερού, σχεδόν αμέσως να επαναφέρετε το αρχικό σχήμα.

Δεδομένου ότι ξήρανση πραγματοποιείται υπό κενό, υπάρχει πολύ λίγο οξυγόνο και μερικά εύκολα οξειδώσιμες ουσίες προστατεύονται.

Ξήρανση μπορεί να αποκλείσει περισσότερα από 95-99% του νερού, έτσι ώστε το αποξηραμένο προϊόν μπορεί να είναι μακροχρόνια διατήρηση χωρίς αλλοίωση