Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Διαφορετικοί τύποι και αποτελεσματικότητα του τσαγιού

May 04, 2017

1. Μαύρο τσάι Το μαύρο τσάι είναι ένα ζυμωμένο τσάι, όπως το Anhui Qimeng Qi Hong, το Yunnan Fengqing Dianhong, το Fujian Fu'an Min κόκκινο, το Hubei Yichang θα πρέπει να είναι κόκκινο, Jiangxi Xiushui Ning Χονγκ, Hunan Anhua λίμνη, Zhejiang Shaoxing περισσότερο κόκκινο, κ.λπ. ., Είναι το τσάι, ειδικά στο Qi Χονγκ, Yunnan κόκκινο, κόκκινο με την καλύτερη ποιότητα, γνωστό στο σπίτι και στο εξωτερικό. Αυτό το τσάι χαρακτηρίζεται από το χρώμα του Wu Run, το καλώδιο σφιχτό κόμπο? Το τσάι ήταν σκούρο πορτοκαλί ή χρυσοκίτρινο

Το κόκκινο τσάι μπορεί να είναι ισχυρό στομάχι, διουρητικό, αντι-γήρανσης, επιστημονικές μονάδες έρευνας στη χρήση της εξέτασης ελέγχου της ζωής αντι-γήρανσης φάρμακα στη μελέτη διαπίστωσε ότι ο ρόλος του τσαγιού είναι πολύ σημαντική επέκταση. Οι φυσικοί εργαζόμενοι πίνουν τσάι είναι το πιο κατάλληλο, οι γυναίκες μετά τον τοκετό πίνουν μαύρο τσάι και καστανή ζάχαρη το καλύτερο.

2. Πράσινο τσάι Το πράσινο τσάι δεν είναι ζυμωμένο τσάι, είναι το σημαντικό τσάι της Κίνα Η διαδικασία παραγωγής είναι η πρώτη σταθεροποίηση υψηλής θερμοκρασίας, και στη συνέχεια στρίψτε, στεγνώστε, ώστε να διατηρήσετε το πράσινο αρχικό, το καλώδιο σφιχτό κόμπο Guangrun, σούπα καθαρό πράσινο, παχύ τσάι φρέσκο, ισχυρή απόδοση σύγκλισης. Πολλές ποικιλίες, κυρίως: Hangzhou, Zhejiang Longjing τσάι, Anhui Shexian γενναιόδωρη τσάι, Jiangsu Hao County Biluochun, Jiangxi Lushan Yunwu τσάι, Zhejiang Sheng County μαργαριτάρι τσάι, ένα ευρύ φάσμα προέλευσης του τσαγιού φρυδιών. Η Κίνα οι νότιοι γενικά ήθελαν να πίνουν πράσινο τσάι, πράσινο τσάι με βιταμίνη C και πολυφαινόλες τσαγιού, οι επιπτώσεις στην υγεία, οι φαρμακολογικές επιδράσεις είναι καλές, είτε είναι αντιβακτηριακές, αντι-ακτινοβολίες, για να αποτρέψουν τη σκλήρυνση των αιμοφόρων αγγείων, , Το αποτέλεσμα από το άλλο τσάι είναι καλό. Το πράσινο τσάι μπορεί να εμποδίσει αποτελεσματικά τον σχηματισμό νιτροζαμινών στο ανθρώπινο σώμα, το αντικαρκινικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το μαύρο τσάι, αλλά γενικά πιστεύεται ότι οι ηλικιωμένοι δεν πρέπει να πίνουν πράσινο τσάι, ειδικά εκείνοι που έχουν συνηθισμένη δυσκοιλιότητα, δεν πρέπει να πίνουν πράσινο τσάι Το πράσινο τσάι τείνει να αυξήσει τη δυσκοιλιότητα Η ανάπτυξη της νεολαίας των νέων ανδρών και γυναικών, κατάλληλη για κατανάλωση πράσινου τσαγιού. Οι εργαζόμενοι στο κείμενο πρέπει να πίνουν πράσινο τσάι

3. Τσάι Oolong τσάι Oolong   είναι   Επίσης γνωστό ως πράσινο τσάι, ένα τσάι με ημι-ζύμωση, τόσο μαύρο τσάι όσο και πράσινο τσάι τόσο μακρύ, τόσο το μαύρο τσάι της γλυκόλης, όσο και το πράσινο τσάι φρέσκο, καθαρό, ώριμο, παχύ και όχι στυπτικό, αρωματικό. Wuyi βουνό στο Fujian Wuyi Yancha, Minxi Anxi Tieguanyin, Γκουανγκντόνγκ Chaoan Φοίνιξ Narcissus και έτσι είναι διάσημοι.

Τα τσάι Oolong με λιγότερη καφεΐνη, άνδρες, γυναίκες και παιδιά είναι κατάλληλα και υπάρχει σημαντική διουρητική δράση, αλλά και χάσιμο φαρμάκου.

1.jpg

4. Τσάι λουλουδιών Το τσάι λουλουδιών ξανά επεξεργάζεται τσάι, πράσινο τσάι με άρωμα μυρωδιού από το σύστημα. Τσάι λουλουδιών στο άρωμα της εμπειρογνωμοσύνης, σούπα χρώμα καθαρό, ισχυρή γεύση, φρέσκα και όχι θολό, αρωματικά και δεν επιπλέουν, τόσο λουλούδια και τσάι διπλή λειτουργία. Σύμφωνα με τον τύπο των λουλουδιών χωρίζονται σε τσάι γιασεμιού, τσάι μανόλιας, γλυκό άρωμα τσάι osmanthus, τσάι Zhu Lanhua, τσάι γκρέιπφρουτ, τσάι Dai Daihua, ροζ τσάι. Προέλευση ενός μεγάλου, Fujian, Jiangsu και Zhejiang, Χουνάν, Hubei, Sichuan και Jiangxi, Wan και άλλα μέρη παράγονται.

Οι βορειοανατολικοί άνθρωποι της Κίνας γενικά ήθελαν να πίνουν τσάι. Το τσάι Huacha αποτελείται συνήθως από πράσινο τσάι, οπότε έχει τη λειτουργία του πράσινου τσαγιού. Huacha έχει αποτοξίνωση Shugan, εφέ τόνου qi, εμμηνοπαυσιακές γυναίκες μέσης ηλικίας και εμμηνορροϊκή περίοδο πριν και μετά από τα κορίτσια, τα συναισθήματα είναι συχνά ευερέθιστα, πίνουν τσάι για να διευκολύνουν. Η νόσο του ήπατος, η προστατίτιδα ή η υπερτροφία του προστάτη, συνιστάται να πίνετε τσάι.

5. Το τσάι που πιέζεται τσάι, που είναι γνωστό ως τσάι τσαγιού, είναι κατασκευασμένο από χοντρό τσάι από μαλλί ή μαύρο τσάι, μαύρο τσάι, πράσινο τσάι και άλλο τσάι ως πρώτες ύλες. Υπάρχουν τούβλα, μπολ, στρογγυλά κέικ και άλλα είδη τσαγιού. Οι ποικιλίες είναι: κεραμίδια, τούβλο, τούβλο Kang, τούβλο, μαύρο τούβλο, Tuocha, τσάι κέικ και ούτω καθεξής. Αυτό το τσάι είναι εύκολο στη μεταφορά μεγάλων αποστάσεων, κατάλληλο για αποστολή στις απομακρυσμένες περιοχές της πατρίδας. Το τσάι με πίεση έχει γενικά την απώλεια βάρους και την απώλεια βάρους. Λέγεται ότι οι γαλλικές νέες γυναίκες επιθυμούν να πίνουν τσάι από την κινεζική Pu'er, είπε ότι το τσάι Pu'er ως "ξύσιμο τσαγιού", "κατανάλωση λεπτού τσαγιού".