Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Οφέλη για την υγεία του γλυκού καλαμποκιού

Aug 02, 2016

  • Στο 86 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια, οι πυρήνες καλαμπόκι είναι μετρίως υψηλά σε θερμίδες o

  • n σύγκριση με άλλα λαχανικά. Ωστόσο, το φρέσκο καλαμπόκι έχει πολύ λιγότερες θερμίδες από το καλαμπόκι και άλλα δημητριακά όπως σιτάρι, ρύζι, κλπ. Θερμίδων τους προέρχεται κυρίως από απλούστερη υδατάνθρακες όπως η γλυκόζη, σουκρόζη από συγκρότημα σάκχαρα όπως η αμυλόζη και αμυλοπηκτίνη, που είναι μια υπόθεση των σιτηρών.

  • Γλυκό καλαμπόκι είναι ένα χωρίς γλουτένη δημητριακών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε κοιλιοκάκη άτομα πολύ όπως το ρύζι,κινόα, κλπ.

  • Καλαμπόκι και διαθέτει υψηλής ποιότητας φυτο-ΔΙΑΤΡΟΦΗ προφίλ που αποτελείται από φυτικές ίνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, εκτός από τα μέταλλα σε μέτριες αναλογίες. Είναι μία από τις καλύτερες πηγές φυτικών ινών, 100 g πυρήνες φέρουν 2 g ή το 5% των ημερήσιων-απαίτηση των διαιτητικών ινών. Μαζί με αργής αφομοίωσης υδατάνθρακες, φυτικές ίνες στο φαγητό βοηθά ρυθμίσει με σταδιακή αύξηση στα επίπεδα σακχάρου αίματος. Ωστόσο, καλαμπόκι, σύμφωνα με το ρύζι,πατάτα, κ.λπ., είναι ένας από υψηλό γλυκαιμικό δείκτη ειδών διατροφής, τον περιορισμό της αρχής ως ο επικεφαλής συστατικό σε ασθενείς διαβήτη.

  • Ποικιλία κίτρινου καλαμποκιού έχει σημαντικά υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών φαινολικών φλαβονοειδών χρωστική τέτοια asß-καροτένια, και λουτεΐνη, xanthins και cryptoxanthinpigments μαζί με βιταμίνη α. 100 g φρέσκο πυρήνες παρέχουν 187 IU ή το 6% των ημερήσιων-απαίτηση της βιταμίνης-α. Εντελώς? αυτές οι ενώσεις που απαιτούνται για τη διατήρηση της υγιούς mucusa, το δέρμα και το όραμα. Κατανάλωση φυσικών τροφών πλούσιων σε φλαβονοειδή Προστατεύστε από πνεύμονα και καρκίνους της στοματικής κοιλότητας.

  • Το καλαμπόκι είναι μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών φαινολικών φλαβονοειδών, φερουλικό οξύ. Πολλές ερευνητικές μελέτες δείχνουν ότι φερουλικό οξύ διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην πρόληψη των καρκίνων, γήρανση και φλεγμονή στον άνθρωπο.

  • Περιέχει επίσης καλά επίπεδα μερικών από την πολύτιμη ομάδα Β-σύμπλεγμα βιταμινών όπως η θειαμίνη, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, φυλλικού οξέος, ριβοφλαβίνη και πυριδοξίνη. Πολλές από αυτές τις βιταμίνες λειτουργούν ως συν-παράγοντες ενζύμων κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού των υποστρωμάτων.

  • Επιπλέον, περιέχει υγιή ποσά ορισμένες σημαντικές ανόργανες ουσίες όπως ψευδάργυρο, μαγνήσιο, χαλκό, σίδηρο και μαγγάνιο.