Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ιαπωνία μια κονσέρβα λουτσοζαργάνα εταιρεία απάτης, όπως μια μπλε-άσπρο-και ψάρια εξάγονται στη Μέση Ανατολή

Mar 05, 2016

Πεκίνο, 4 Μαρτίου, σύμφωνα με τα Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, εταιρεία choshi πόλη που ονομάζεται «tin can» ψάρια επεξεργασίας Chiba Νομαρχίας της Ιαπωνίας, του 2014 και εξαγωγή περίπου 3 εκατομμύρια μπλε-άσπρο-και ψάρια πάστωμα μπορεί, με σκουμπρί συστατικά ακόμα κάτω από την παράδοση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και κονσερβοποιημένα, περισσότερο από το ήμισυ των περιεχομένων του λουτσοζαργάνα χρησιμοποιείται όταν στέλνετε δεν αναφέρεται στον κατάλογο των συστατικών της λουτσοζαργάνα.

Η εταιρεία ανέφερε σε μια συνέντευξη με Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης «όταν το σκουμπρί είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό, προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στην εξασφάλιση των αποστολών, χρησιμοποιήστε σκουμπρί αντί για πρώτες ύλες. Για την αγορά και τους καταναλωτές είναι βαθύτατα συγγνώμη.

Σύμφωνα με the εταιρεία, η μικτή λουτσοζαργάνα προϊόν που ονομάζεται «MADKHANAH», μια Μέση Ανατολή-προσανατολισμένη παραγωγή κονσερβοποιημένων σκουμπριού αλατισμένα (1 βάζο καθαρό βάρος 95 g). Περικοπή επάνω το ψάρι είναι προβληματικός, καταναλωτές με μόνο το γυμνό μάτι είναι δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ σκουμπρί και τούρνα. Έχει αναφερθεί ότι αυτό μπορεί στην Υεμένη και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, που χρησιμοποιούνται για μαγείρεμα, σούπες και τα συστατικά σαλάτας.

Η εταιρεία το 2015 από Ιαπωνία Ναγκάνο μια εταιρεία χονδρικής πώλησης τροφίμων, έγινε θυγατρική. Εκείνη την εποχή, εταιρεία χονδρικής έχει πραγματοποιηθεί μια εσωτερική έρευνα και ανακάλυψε ότι η μίξη λουτσοζαργάνα γεγονότα. Είναι έμαθε ότι το 2014, αποστολές από περίπου 16 εκατομμύρια κουτιά, υπάρχουν περίπου 3 εκατομμύρια κουτιά σκουμπρί συστατικά έχουν προστεθεί.

Προς το παρόν, η εταιρεία συμμετέχει έχει περάσει η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για χρηματιστήριο εταιρείες στη Μέση Ανατολή. Και το βραβείο δόθηκε για την επίτευξη λύσης. Είναι κατανοητό ότι η επιχείρηση κατέστησε επίσης ο πρώην διευθυντής της εσωτερικής δράσης όπως τον υποβιβασμό.