Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ιαπωνία εξαγωγές 3 εκατομμύριο κονσέρβες σκουμπρί αναμεμειγμένα με κονσέρβες λουτσοζαργάνα

Mar 05, 2016

Εκθέσεις τροφίμων δίκτυο συνεργατών στις 3 Μαρτίου, σύμφωνα με τα Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, της Ιαπωνίας Chiba Prefecture choshi πόλη υδρόβια προϊόντα μεταποίησης εταιρεία-τσίγκινα δοχεία, το 2014 και περίπου 3 εκατομμύρια κουτιά των κονσερβοποιημένων σκουμπριού εξαγωγών με σκουμπρί, και ακόμα κι αν περισσότερο από το ήμισυ σε κονσέρβα λουτσοζαργάνα, ουτε σε οποιαδήποτε προσδιορίζονται η τούρνα.

Οικονομίας, εμπορίου και βιομηχανίας, δήλωσε ότι ο αθέμιτος ανταγωνισμός Prevention Act θα αναπτυχθεί έτσι ώστε οι καταναλωτές, πιστεύω ότι πρώτες ύλες τροφίμων μια ψεύτικη ταυτότητα των ποινών. Η εταιρεία ανέφερε, λόγω έλλειψης σκουμπρί συστατικά, καθώς και παράδοση, χρησιμοποιήστε σκουμπρί αντί σκουμπρί, ζήτησε συγγνώμη για τους καταναλωτές και τις πωλήσεις μονάδα.

Κρυπτο-μάρκα κονσερβοποιημένα λουτσοζαργάνα λέγεται για να αντιμετωπίζει τις εξαγωγές Μέση Ανατολή σκουμπρί, MADKHANAH, (95 γρ). Ψάρια έχει κοπεί σε φύλλα, από την εμφάνιση και τη γεύση των καταναλωτών είναι δύσκολο να διακριθεί. Πλευρά βαμμένο, σαρδέλες με σάλτσα ντομάτας και Υεμένη με σαλάτα, σούπα μίγμα συστατικά στη Μέση Ανατολή.

Κασσίτερος μπορεί η εταιρεία είναι θυγατρική της εταιρεία χονδρικής πώλησης τροφίμων πόλη Ναγκάνο. Πρόσφατα, η εσωτερική έρευνα χονδρικής εταιρεία τροφίμων, επιβεβαίωσε τις μικτές σε με την τούρνα, και βρέθηκε από το 2014, μια βιβλιοθήκη με περίπου 16 εκατομμύρια, περίπου 3 εκατομμύρια κουτιά από κονσέρβες αναμείχθηκαν με την τούρνα, σκουμπρί σε κονσέρβα 2015 δεν αναμιγνύεται με το λουτσοζαργάνα.