Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Παραγωγή φρούτων loquat στην επαρχία Zhejiang εκτοξευθεί 100 Βουκόλος

Mar 05, 2016

Έρχεται η άνοιξη, φορτίου άρχισε να ψάχνει Κερασιά, μούσμουλο, waxberry βομβαρδιζόμαστε, ροδάκινα, πορτοκάλια και άλλα εποχιακά φρέσκα φρούτα για γευστικούς κάλυκες.

Ωστόσο, ήπιο χειμώνα και βροχερή το περασμένο έτος, υποφέρει άλλο ψυχρή ημέρα, έκτακτη αντίκτυπο στην συγκομιδή φρούτων και λαχανικών φέτος. Τρώτε για να γεμίσει την κοιλιά σας, και ενδέχεται να πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα φέτος.

Zhejiang μούσμουλο παραγωγής 90% αυτό το έτος, λευκή άμμο ή να πωλήσει 100 γιουάν/kg

Χειμώνα καλοκαίρι ανθίζει, και είναι το αποτέλεσμα της μούσμουλο δέντρο φρούτα. «Λόγω της πρόωρης κρύα θραύση παγώσει επίδραση, εκτός από τα 1000 στρέμματα θερμοκήπια και κρατήστε μούσμουλο, μούσμουλο παραγωγής 90% σε Zhejiang φέτος. 5 ~ 6 εκατομμύρια τόνους της ετήσιας παραγωγής του loquat κατά τα προηγούμενα έτη, παράγει λιγότερο από 5000 τόνους φέτος. ”

Μούσμουλο Κήπος Junwei Chen, επικεφαλής εμπειρογνωμόνων, ερευνητές της Ακαδημίας είπε χθες πήγε να Tang qi σε γεωργό κατάρτισης, βρέθηκαν Χονγκ τηγάνι σπίτια του χωριού σχετική καταφύγιο από την κατάψυξη τραυματισμό των οπωρωφόρων δέντρων του τόπου είναι καλή, η παραγωγή φέτος είναι δίκαιη. Ωστόσο, οι αγρότες αντικατοπτρίζει επίσης μούσμουλο δεν αποδίδει αυτό το έτος, μόνο τα φρούτα loquat λευκό είναι το καλύτερο, αρκετά μόνο για να πουλήσει 100 γιουάν/kg, η τιμή είναι 3 φορές κατά τα προηγούμενα έτη.

Σε σύγκριση με το μακρύ Qi Tang του loquat στην πεδιάδα, Li καιρό σε υψόμετρο 70 μέτρων στις πλαγιές του λευκού Lishui μούσμουλο παραγωγής και εμπορίας συνεταιρισμών περισσότερα από 1300 στρέμματα των δέντρων loquat, υπέστη σχεδόν εξαφάνιση.

Στις 25 Ιανουαρίου, ελάχιστες θερμοκρασίες κοντά έως-10 c σε Λισούι ορεινή περιοχή, μούσμουλο δέντρο ήταν αποτέλεσμα της τα λουλούδια, τα όλα πέθανε εντός δύο ή τριών ημερών, προκαλώντας λευκό μούσμουλο σε σχεδόν ολική καταστροφή της χρονιάς, μόνο 8 στρεμμάτων με 2000 λίρες του loquat στην θερμοκηπιακή παραγωγή.