Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Η λειτουργία και η αποτελεσματικότητα του τσαγιού σκόνης

May 03, 2017

1. Το τσάι πυρίτιδας έχει το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα του αδυνατίσματος: Το τσάϊ με άφθονο νερό είναι πλούσιο σε καφεΐνη, φολικό οξύ, παντοθενικό οξύ, ινοσιτόλη, αρωματικές ουσίες και άλλες ενώσεις, μπορούν να διαδραματίσουν ρόλο στη ρύθμιση του μεταβολισμού του λίπους στο σώμα, πολυφαινόλες τσαγιού και βιταμίνη C μειώνουν τα λιπίδια του αίματος και τη χοληστερόλη, τα οποία παίζουν ένα αποτέλεσμα απώλειας βάρους.

2. Το τσάι πυρίτιδας έχει την επίδραση και την επίδραση του αντικαρκινικού, το τσάπα άσχημης σκόνης είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή έχουν διαφορετικούς βαθμούς αντικαρκινικού αποτελέσματος in vitro.

3. Το τσάι πυρίτιδας έχει τη λειτουργία και την επίδραση της προστασίας του καρδιαγγειακού συστήματος. Η καφεΐνη στο τσάι έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της καρδιάς, τον αντισπασμωδικό και χαλαρωτικό λείο μυ και την προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος. Είναι ένα καλό βοηθητικό φάρμακο για την επικουρική θεραπεία του εμφράγματος του μυοκαρδίου.

4. Το τσάι πυρίτιδας έχει την επίδραση της αναστολής της αρτηριοσκλήρυνσης και ο ρόλος του τσαγιού είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και πολυφαινόλες τσαγιού με κυκλοφορία του αίματος, για να αποφευχθεί ο ρόλος της αθηροσκλήρωσης. Έτσι, συχνά πίνουν χυμούς τσαγιού μεταξύ των υψηλών επιπτώσεων της υπέρτασης και της στεφανιαίας νόσου είναι σχετικά χαμηλή.

τσάι 3.jpg

5. Τσάι πυροπροστασίας με αντιβακτηριδιακό, βακτηριοστατικό αποτέλεσμα και ρόλο: το τσάι της όξας είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες τσαγιού, το ταννικό οξύ μπορεί να δράσει σε βακτήρια, μπορεί να πήξει τα βακτηρίδια στα βακτήρια, τα οποία θα σκοτώσουν τα βακτήρια. Λόγω των αντιβακτηριδιακών ιδιοτήτων του τσάπου άσχημης σκόνης , το τσάπο άσχημης σκόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη θεραπεία εντερικών παθήσεων όπως η χολέρα, ο τυφοειδής, η δυσεντερία, η εμβολή εντερίτιδας, αλλά επίσης τοπικό επίχρισμα για την αναστολή της δερματικής πληγής, , έλκη, πονόλαιμος έχουν επίσης κάποιο αποτέλεσμα.

6. Τσάι πυρίτιδας με διουρητικό αποτέλεσμα και ρόλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη θεραπεία του οιδήματος, της εμβολίας της δυστροφίας του νερού.

7. Το τσάι πυρίτιδας έχει την επίδραση και την επίδραση της αντι-τερηδόνας, το τσάπο άσβεστου περιέχει ιόντα φθορίου και το ασβέστιο των δοντιών έχει μεγάλη συγγένεια, μπορεί να γίνει πιο δύσκολο να διαλυθεί στον όξινο «φθοροαπατίτη», δόντια με ένα προστατευτικό στρώμα, προστατεύοντας έτσι τα δόντια, βελτιώνοντας την ικανότητα των δοντιών κατά της τερηδόνας και της τερηδόνας.

8. Τσάι πυρίτιδας με αντι-κόπωση και ρόλος, για να βοηθήσει τους ανθρώπους να εμπνεύσουν το πνεύμα, να ενισχύσουν τη σκέψη, να εξαλείψουν την κούραση, να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της εργασίας.