Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Θερμότερες θερμοκρασίες σε Chongqing γρήγορο αργά ωρίμανση πορτοκάλια εκ των προτέρων καταχώριση

Mar 05, 2016

Από τα μέσα Φεβρουαρίου, εγώ γρήγορα, θερμότερες θερμοκρασίες, αργά ωρίμανση εσπεριδοειδών εισηγμένη μπροστά από ένα χρόνο νωρίτερα. 2ος, ο δημοσιογράφος έμαθε από τις παραγωγικές περιοχές, αγορά αγροτών και το αστικό Συμβούλιο, εγώ, αργά ωρίμανση εσπεριδοειδών συγκομιδή αυτό το έτος, η ποιότητα είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια, η τρέχουσα τιμή παραγωγού έχει γλίστρησε από ένα, αλλά η καθυστέρηση μπορεί να «ουρά».

Προς το παρόν, την κρίσιμη περίοδο της άνοιξη όργωμα καθιστά παρασκευάσματα, τοπικούς αγρότες ήταν στα πεδία της «το βοτάνισμα» απασχολημένος, «Πορτοκαλί πόλη» γεωργός kai Chang Sha Zhen είναι μια άλλη ιστορία: ένα-ένα στο Orange Grove, ευτυχισμένος- και η καθυστερημένη ωρίμανση εσπεριδοειδών συγκομιδή.

«Φύτεψα 4 στρέμματα «Tarouco» αίμα πορτοκάλια, παραγωγή, αύξηση περίπου 10%, σχήμα των καρπών, βελτιώνεται σημαντικά η γεύση». Δήλωσε ο Zhao Kequan αγρότες. Επί του παρόντος, η αγορά τιμές πέρυσι, αν και ελαφρώς προς τα κάτω, 2-3 γιουάν ανά kg, αλλά αύξηση της απόδοσης, αύξηση του ακαθάριστου εισοδήματος.

Εκτός από kaixian County, μακροζωία, Fuling, Zhong County, fengjie της αρτηριακής πορτοκαλί, Murcott και άλλα αργά ωρίμανσης εσπεριδοειδών, επίσης, πήγε στην πώληση πέρυσι για περισσότερο από μισό μήνα εκ των προτέρων. Δημοτικό Συμβούλιο της στατιστικές για τη γεωργία, σημαντικές αυξήσεις σε αυτή τη σεζόν αργά ωρίμανση Navel orange, αυξάνει την ποσότητα Χρηματιστήριο, Murcott, Σαγκουίνι και καθυστερημένη ωρίμανση πορτοκαλί ομφαλό αναμένεται να αποφέρει 131,000 τόνους, 168.000 τόνους, 112.000 τόννοι, σε σύγκριση με 118.3%, 57% και 31,8%, αρχίζουν επαγγελματίες τιμές πέρυσι μειωθεί ελαφρώς, αλλά η ποιότητα είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια, διάστημα εισόδημα καλλιεργητών παραμένει σε υψηλά επίπεδα.