Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ποια είναι τα οφέλη της κατανάλωσης γλυκιά καλαμπόκι;

Mar 06, 2018

SWEET CORN.jpg

Το γλυκό καλαμπόκι είναι ένα υγιεινό φαγητό σε χονδρόκοκκο κρέας, το οποίο είναι επωφελές για την ανθρώπινη υγεία. Έτσι, ποιο είναι το θρεπτικό περιεχόμενο του γλυκού καλαμποκιού; Ποια είναι τα οφέλη από την κατανάλωση γλυκού καλαμποκιού;

Η έρευνα του Γερμανικού Ινστιτούτου Διατροφής και Υγείας δείχνει ότι το καλαμπόκι έχει την υψηλότερη θρεπτική αξία και τα οφέλη για την υγεία από όλα τα βασικά τρόφιμα. Η θρεπτική ουσία του καλαμποκιού περιέχει επτά «αντιγηραντικούς παράγοντες», δηλαδή ασβέστιο, γλουταθειόνη, βιταμίνες, μαγνήσιο, σελήνιο, βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα.


1, ασβέστιο: Ο γλυκός καλαμπόκι είναι το πιο άφθονο θρεπτικό συστατικό στη διατροφή. Παρέχει περίπου 300 mg ασβεστίου ανά 100 γραμμάρια καλαμποκιού, το οποίο είναι σχεδόν το ίδιο με εκείνο των γαλακτοκομικών προϊόντων. Το πλούσιο ασβέστιο μπορεί να διαδραματίσει τον ρόλο της μείωσης της αρτηριακής πίεσης, αλλά και την ανάπτυξη και ανάπτυξη των οστών στα παιδιά.


2, Γλουταθειόνη: Γλουταθειόνη όχι μόνο λεύκανση αποτέλεσμα, αλλά και ο ρόλος του αντικαρκινικού, ειδικά η ενδογενής γλουταθειόνη, το σώμα είναι ένα πολύ σημαντικό υλικό κατά της ασθένειας.


3, Βιταμίνες: γλυκιά θρεπτικά συστατικά καλαμποκιού στον οργανισμό μετά την απορρόφηση της καροτίνης σε βιταμίνη Α, με αντικαρκινικό αποτέλεσμα. Η φυτική κυτταρίνη επιταχύνει την απελευθέρωση καρκινογόνων και άλλων δηλητηρίων.


4, Φυσική βιταμίνη Ε: Πρέπει να προωθηθεί η κυτταρική διαίρεση, η χαμηλότερη χοληστερόλη στον ορό, να προληφθούν οι αλλοιώσεις του δέρματος, αλλά και να μειωθεί η αθηροσκλήρωση και η εγκεφαλική λειτουργία. Το καλαμπόκι περιέχει λουτεΐνη, η ζεαξανθίνη βοηθά στην καθυστέρηση της γήρανσης των ματιών.


5, Σελήνιο: "Στοιχεία Ζωής" Το σελήνιο είναι γνωστό ως "ο βασιλιάς του καρκίνου", σούπερ γλυκό καλαμπόκι Se περιεχόμενο 8-10 φορές υψηλότερο από το συνηθισμένο καλαμπόκι. Το σελήνιο έχει επίσης ενισχυμένη ανοσία, αποτρέπει τον διαβήτη, τις καρδιαγγειακές και εγκεφαλοαγγειακές παθήσεις, την πρόληψη και τη θεραπεία της ηπατικής νόσου, την προστασία του ήπατος και ούτω καθεξής.


6, Μαγνήσιο: μαγνήσιο εμπλέκεται σε όλες σχεδόν τις μεταβολικές διεργασίες του σώματος, το περιεχόμενο ενδοκυτταρικού από το κάλιο. Το μαγνήσιο επηρεάζει τα ιόντα καλίου, νατρίου και ασβεστίου να κινούνται μέσα και έξω από το "κανάλι" και να διατηρούν το ρόλο του δυναμικού βιοφίλμ. Η έλλειψη μαγνησίου, αναπόφευκτα θα προκαλέσει βλάβη στην ανθρώπινη υγεία.


7, Λιπαρά οξέα: Τα οφέλη των λιπαρών οξέων για το ανθρώπινο σώμα είναι σε θέση να παρέχουν ενέργεια για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πεπτικού συστήματος για να βοηθήσουν στη διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας. Τα οφέλη από την κατανάλωση του γλυκού καλαμποκιού


Το κονσερβοποιημένο καλαμπόκι Fortop είναι έτοιμο να τρώει. Η καλή επιλογή για καθημερινή συνταγή.

canned sweet corn healthy.jpg