Υγιή σκόνη μπανάνας

Μπανάνα Powder Πλεονεκτήματα: 1.High ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή. 2. Δωρεάν δείγμα για την αξιολόγηση. 3. Προαιρετική παράδοση από τις φημισμένες ναυτιλιακές γραμμές. 4. Η δοκιμαστική σειρά είναι διαθέσιμη για έλεγχο μετά από δείγματα. 5.Θα ενημερώνουμε όλες τις πληροφορίες σε κάθε στάδιο εκ των προτέρων. 6.Η συσκευασία μπορεί να προστεθεί στο ειδικό αίτημα των αγοραστών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων υγιούς μπανάνας σε σκόνη

Η μπανάνα μπορεί να μετριάσει την ψυχολογική πίεση, να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ευτυχισμένοι. Μπορεί επίσης να αποτρέψει την αποπληξία και την υψηλή αρτηριακή πίεση. 5 μπανάνες καθημερινά το αποτέλεσμα είναι ίδιο με το 50% των υποτασικών φαρμάκων. Η μπανάνα είναι πλούσια σε ΒΑ που κρατά υγιή το δέρμα και τα μαλλιά μας. Η μπανάνα περιέχει επίσης σχεδόν όλα τα είδη βιταμινών και ανόργανων ουσιών και ινών. Είναι ο καλύτερος καρπός για το χάσιμο του βάρους. Με μια λέξη, η μπανάνα είναι καλός καρπός για το σώμα μας!

Προέλευση προϊόντος για υγιή σκόνη μπανάνας

* Διαδικασία ξήρανσης: Ξήρανση με αέρα (AD) ή Ξήρανση με κατάψυξη (FD)

* Τόπος καταγωγής: Κίνα

* Πρόσθετο & Συντηρητικό: Κανένα

* Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

* MOQ: 500kgs

* Παράδοση: δια θαλάσσης ή από το αεροδρόμιο

Μέγεθος προϊόντος υγιούς μπανάνας σε σκόνη

Συστατικά

100% μπανάνα

Προσδιορισμός

μέγεθος σωματιδίων: 40-120 mesh ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

υγρασία: 5%.

καθαρότητα: 100%

Συσκευασία

Α: Τσάντα από φύλλο αλουμινίου 1kg / αλουμινίου, εξωτερικό χαρτοκιβώτιο.

Β: 25 κιλά / τύμπανο με ίνες.

C: σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών

* Χρήση:

Η σκόνη μπανάνας, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης της ουσίας μπανάνας, έχει βρεθεί ότι είναι μια "σημαντική πηγή υδατανθράκων και θερμίδων". Ενώ είναι γενικά χαμηλή ως πηγή πρωτεΐνης, τα ευεργετικά συστατικά της σκόνης εξακολουθούν να είναι «σημαντικά ανώτερα από αυτά άλλων καρπών». Η σκόνη έχει επίσης βρεθεί ότι είναι χρήσιμη ως γενική θεραπεία για δυσπεψία (δυσπεψία).

Hot Tags: υγιές εκχύλισμα σκόνης μπανάνας, σκόνη, κονσερβοποιημένο, FD, αποξηραμένο με κατάψυξη
Εξεταστική

You Might Also Like