Βιολογική σκόνη Carambola

Λειτουργία της οργανικής σκόνης Carambola 1) Μπορεί να είναι η αναστολή της συσσωμάτωσης αιμοπεταλίων, η αναστολή της φλεβικής θρόμβωσης και η εγκεφαλική θρόμβωση. 2) Έχει αντιφλεγμονώδη και αναλγητικά αποτελέσματα. 3) Μπορεί να είναι αντιβακτηριακό, αντινεοπλασματικό. 4) Επίσης ως ενδιάμεσα φάρμακα κατά των ιών και αντικαρκινικών φαρμάκων. 5) Αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά και μέσα αντιικών και αντικαρκινικών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων οργανικής κόνεως Carambola

Το φρούτο Carambola μπορεί να είναι κίτρινο έως πράσινο με μια περίπλοκη γεύση που μπορεί να είναι πικάντικη ή γλυκιά, συνδυάζοντας γεύσεις ανανά και λεμονιών. Ο χυμός από καραμπόλες χρησιμοποιείται επίσης σε παγωμένα ποτά, ιδιαίτερα στον χυμό των ξινών ποικιλιών. Ο καρπός έχει μήκος περίπου 2 έως 6 ίντσες (5.1 έως 15.2 cm) και έχει ωοειδές σχήμα. Έχει συνήθως πέντε προεξέχουσες διαμήκεις κορυφογραμμές, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να έχει μόλις 4 ή μέχρι 8 προεξέχουσες διαμήκεις κορυφογραμμές. Σε διατομή, μοιάζει με ένα αστέρι. Το δέρμα είναι λεπτό, λεία και κηρώδες και μετατρέπει το φως σε σκούρο κίτρινο όταν είναι ώριμο.

Carambola Fruit Powder1.jpg

Προδιαγραφή προϊόντος οργανικής κόνεως Carambola

* Διαδικασία ξήρανσης: Ξήρανση με αέρα (AD) ή Ξήρανση με κατάψυξη (FD)

* Τόπος καταγωγής: Κίνα

* Πρόσθετο & Συντηρητικό: Κανένα

* Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

* MOQ: 500kgs

* Παράδοση: δια θαλάσσης ή από το αεροδρόμιο

Μέγεθος προϊόντος οργανικής σκόνης Carambola

Συστατικά

100% Carambola

Προσδιορισμός

μέγεθος σωματιδίων: 40-120 mesh ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

υγρασία: 5%.

καθαρότητα: 100%

Συσκευασία

Α: Τσάντα από φύλλο αλουμινίου 1kg / αλουμινίου, εξωτερικό χαρτοκιβώτιο.

Β: 25 κιλά / τύμπανο με ίνες.

C: σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών

* Οφέλη από την οργανική σκόνη Carambola

Το Carambola είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο και βιταμίνη C. Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, νάτριο και οξύ. Είναι επίσης μια ισχυρή πηγή πρωτογενών και δευτερογενών πολυφαινολικών αντιοξειδωτικών. Το Averrhoa carambola έχει αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές δράσεις. Η σάρωση του νιτρικού οξειδίου (ΝΟ) από το εκχύλισμα φρούτων εξαρτάται από τη συγκέντρωση και το στάδιο ωρίμανσης.

* Εφαρμογή της οργανικής κόνεως Carambola :

Η σκόνη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για φάρμακα και προϊόντα υγείας, υγιεινά τρόφιμα, βρεφικά τρόφιμα, στερεά ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, τρόφιμα ευκολία, φουσκωμένα τρόφιμα, μπαχαρικά, μεσήλικες τροφές, ψητά, σνακ, κρύα ποτά κ.ο.κ.

Hot Tags: οργανικό εκχύλισμα κόνεως carambola, σκόνη, κονσερβοποιημένα, FD, αποξηραμένα με κατάψυξη
Εξεταστική

You Might Also Like