Οργανική σκόνη καρύδας

Η σκόνη καρύδας εξευγενίζεται από το γάλα καρύδας και το νερό που εξάγεται από την καθαρή και φρέσκια καρύδα με την προηγμένη τεχνολογία που έχει αποξηρανθεί με κατάψυξη. Η σκόνη γάλακτος σε σκόνη γάλακτος καρύδας Περιέχει πλούσια ιχνοστοιχεία όπως δεκαοκτώ αμινοξέα, ασβέστιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, σίδηρο, βιταμίνη C κ.λπ. είναι μακράν το φυσικό ποτό με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε αμινοξύ. Η τακτική κατανάλωση μπορεί να εξισορροπήσει τις ανθρώπινες διατροφικές ανάγκες. Βελτιώστε την πρόσληψη ανθρώπινης διατροφής και ενισχύστε την ανθρώπινη ανοσία.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων οργανικής σκόνης καρύδας

Το γάλα καρύδας και η καρύδα με μεγάλο αριθμό πρωτεϊνών, φρουκτόζη, γλυκόζη, σακχαρόζη, λίπος, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο κλπ. Καρύδα χρώματος λευκού ως νεφρίτη, γάλα καρύδας δροσερό και γλυκό. Το κρέας καρύδας, το γάλα καρύδας είναι νόστιμο καλό καρπό όλων των ηλικιών. Φρούτα tonic, υγρό, διουρητικό, εντομοκτόνο, που χρησιμοποιείται για καρδιακές παθήσεις, οίδημα, ξηροστομία και δίψα, Fasciolopsis; Κούρεμα που αποβάλλει τον άνεμο, την υγρασία, τον κνησμό, το τοπικό τσιμπούρι του σώματος διακυβέρνησης, το πόδι του αθλητή.

Προδιαγραφή προϊόντος οργανικής σκόνης καρύδας

* Διαδικασία ξήρανσης: Ξήρανση με αέρα (AD) ή Ξήρανση με κατάψυξη (FD)

* Τόπος καταγωγής: Κίνα

* Πρόσθετο & Συντηρητικό: Κανένα

* Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

* MOQ: 500kgs

* Παράδοση: Με Θάλασσα ή Αεροδρόμιο

Μέγεθος προϊόντος οργανικής σκόνης καρύδας

Συστατικά

100% καρύδα

Προσδιορισμός

μέγεθος σωματιδίων: 40-120 mesh ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

υγρασία: 5%.

καθαρότητα: 100%

Συσκευασία

α: τσάντα από φύλλο αλουμινίου 1kg / αλουμινίου, χαρτοκιβώτιο έξω.

β: 25 κιλά / τύμπανο με ίνες.

γ: σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών

* Διατροφική αξία της καρύδας:

Τα ιχνοστοιχεία του δοχείου κρέατος καρύδας, όπως δεκαοκτώ αμινοξέα, ασβέστιο, ψευδάργυρος, μαγγάνιο, σίδηρος, βιταμίνη C, κ.λπ.

Η καρύδα θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των ανθρώπινων θρεπτικών αιτημάτων, στην πρόσληψη ανθρώπινης διατροφής και στην ενίσχυση της ανθρώπινης ανοσίας.

Hot Tags: οργανικό εκχύλισμα σκόνης καρύδας, σκόνη, κονσερβοποιημένα, FD, αποξηραμένα με κατάψυξη
Εξεταστική

You Might Also Like