Οργανική σκόνη αχλαδιών

Αχλάδι σκόνη είναι εργοστάσιο μας επιλογή φυσικών οργανικών αχλαδιών ως πρώτη ύλη, στη συνέχεια, σύμφωνα με την ασφάλεια τροφίμων standerd για την παραγωγή, τη συσκευασία και τη ναυτιλία. Το Pear Powder είναι στιγμιαία σκόνη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε καθημερινή ζωή. Εάν ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων οργανικής σκόνης αχλαδιών

Ένα ασιατικό αχλάδι είναι ένας καρπός από το δέντρο με την επιστημονική ονομασία Pyrus pyrifolia. Το ασιατικό αχλάδι είναι ιθαγενές στην Ασία και έχει άλλα ονόματα όπως το αχλάδι nashi, το αχλάδι άμμου και το αχλάδι μήλου. Ο καρπός έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και κοκκώδη υφή σε σύγκριση με το γνωστό ευρωπαϊκό αχλάδι.

Θερμίδες

Ένα ασιατικό αχλάδι περιέχει περίπου 51 ολικές θερμίδες. Οι υδατάνθρακες αντιπροσωπεύουν 47 θερμίδες, το λίπος συνεισφέρει 2 θερμίδες και η πρωτεΐνη παρέχει τις υπόλοιπες 2 θερμίδες. Μια ασιατική pe ar παρέχει το 3% της ημερήσιας αξίας (DV) για τις συνολικές θερμίδες με βάση μια δίαιτα 2.000 θερμίδων την ημέρα.

Υδατάνθρακες

Ένα ασιατικό αχλάδι έχει 13 γραμμάρια από τους συνολικούς υδατάνθρακες. Τα απλά σάκχαρα παρέχουν 9 γραμμάρια αυτού του συνολικού ποσού και των λογαριασμών διαιτητικών ινών για τα υπόλοιπα 4 γραμμάρια. Ένα ασιατικό αχλάδι έχει 4 τοις εκατό του DV για τους συνολικούς υδατάνθρακες και 18 τοις εκατό του DV για διαιτητικές ίνες. Ένα ασιατικό αχλάδι δεν έχει καθόλου σύνθετους υδατάνθρακες.

Προδιαγραφή προϊόντος σκόνης οργανικών αχλαδιών

* Διαδικασία ξήρανσης: Ξήρανση με αέρα (AD) ή Ξήρανση με κατάψυξη (FD)

* Τόπος καταγωγής: Κίνα

* Πρόσθετο & Συντηρητικό: Κανένα

* Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

* MOQ: 500kgs

* Παράδοση: Με Θάλασσα ή Αεροδρόμιο

Μέγεθος προϊόντος οργανικής σκόνης αχλαδιών

Συστατικά

100% Αχλάδι

Προσδιορισμός

μέγεθος σωματιδίων: 40-120 mesh ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

υγρασία: 5%.

καθαρότητα: 100%

Συσκευασία

α: τσάντα από φύλλο αλουμινίου 1kg / αλουμινίου, χαρτοκιβώτιο έξω.

β: 25 κιλά / τύμπανο με ίνες.

γ: σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών

* Διατροφή του Αχλάδι:

Ένα αχλάδι σε μια μερίδα 100 γραμμαρίων (μικρό αχλάδι) είναι μια καλή πηγή διαιτητικών ινών, αλλά διαφορετικά δεν παρέχει ουσιαστικές θρεπτικές ουσίες σε σημαντικές ποσότητες. Είναι πολύ χρήσιμο για τον βήχα και τον πονόλαιμο.

* Εφαρμογή σκόνης:

Η σκόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φάρμακα και προϊόντα υγείας, υγιεινά τρόφιμα, βρεφικά τρόφιμα, στερεά ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, τρόφιμα ευκολίας, ψητά, σνακ, κρύα ποτά, ζεστό ρόφημα, φουσκωτά τρόφιμα, μπαχαρικά, μεσήλικες τροφές και ούτω καθεξής.

Hot Tags: οργανικό εκχύλισμα σκόνης αχλαδιού, σκόνη, κονσερβοποιημένο, FD, αποξηραμένο με κατάψυξη
Εξεταστική

You Might Also Like