Βιολογική σκόνη ανανά

Η σκόνη ανανά είναι καλή για την υγεία: 1. Εκκαθάριση καλοκαίρι-θερμότητα 2. Βοηθήστε την παραγωγή σάλιου και τη διψασμένη δίψα 3. Η πρόκληση ούρησης

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων οργανικής σκόνης ανανά              

Ανανάς είναι ένα είδος θρεπτικού φρούτου, που περιέχει σάκχαρα, πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνη Α, Β1, Β2 και Γ, πρωτεολυτικό ένζυμο, ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, οργανικό οξύ, νικοτινικό οξύ κ.ο.κ. Μεταξύ αυτών, το περιεχόμενο της βιταμίνης C είναι το υψηλότερο. Ο ανανάς περιέχει ένα είδος ειδικής ουσίας, που ονομάζεται πρωτεΐνη ενζύμου ανανά, το οποίο θα μπορούσε να αποσυνθέσει πρωτεΐνες, να διαλύσει την ινώδη πρωτεΐνη και τον αποκλεισμό θρόμβων στο ανθρώπινο ιστό, να βελτιώσει τη μερική κυκλοφορία του αίματος και να εξαλείψει τη φλεγμονή και το οίδημα.

Προδιαγραφή προϊόντος οργανικής σκόνης ανανά

* Διαδικασία ξήρανσης: Ξήρανση με αέρα (AD) ή Ξήρανση με κατάψυξη (FD)

* Τόπος καταγωγής: Κίνα

* Πρόσθετο & Συντηρητικό: Κανένα

* Διάρκεια ζωής: 24 μήνες

* MOQ: 5kgs

* Παράδοση: Με Θάλασσα ή Αεροδρόμιο


Μέγεθος προϊόντος οργανικής σκόνης ανανά

Συστατικά

100% Ανανάς

Προσδιορισμός

μέγεθος σωματιδίων: 40-120 mesh ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

υγρασία: 5%.

καθαρότητα: 100%

Συσκευασία

α: τσάντα από φύλλο αλουμινίου 1kg / αλουμινίου, χαρτοκιβώτιο έξω.

β: 25 κιλά / τύμπανο με ίνες.

γ: σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών

Διατροφή ανανά

Ο ακατέργαστος ανανάς σε μερίδα 100 γραμμαρίων είναι μια εξαιρετική πηγή μαγγανίου (44% ημερήσιας αξίας (DV)) και βιταμίνης C (58% DV), αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιέχει ουσιαστικές θρεπτικές ουσίες σε σημαντικό περιεχόμενο.

Οι ανανάδες υπόκεινται σε μια ποικιλία ασθενειών, η πιο σοβαρή από τις οποίες είναι η νόσος που εκδηλώνεται από μελιούργους που συνήθως απαντώνται στην επιφάνεια των ανανά, αλλά ενδεχομένως και στα κλειστά φλιτζάνια άνθη. Άλλες ασθένειες περιλαμβάνουν τη ροζ ασθένεια, τη βακτηριακή καρδιακή σήψη, την ανθρακνόζη, τη μυκητιακή καρδιακή σήψη, τη σήψη ρίζας, τη μαύρη σήψη, τη σήψη, την φλούδα πυρήνων φρούτων και τον κίτρινο ιό. Η ροζ ασθένεια χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι ο καρπός αναπτύσσει καφέ έως μαύρο αποχρωματισμό όταν θερμαίνεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κονσερβοποίησης. Οι αιτιώδεις παράγοντες της ροζ ασθένειας είναι τα βακτήρια Acetobacter aceti, Gluconobacter oxydans και Pantoea citrea.

Hot Tags: σκόνη ανανά, εκχύλισμα ανανά, σκόνη ανανά ξηρανθείσα σε σκόνη, οργανική σκόνη ανανά, σκόνη ανανά, σκόνη ανανά, ξηρή σκόνη ανανά
Εξεταστική

You Might Also Like